[xubuntu-users] ubuntuforums site scrolling jerky

Art Slurry info at artslurry.com
Sun Feb 3 11:59:13 UTC 2013


On 02/03/2013 05:07 AM, Dave Hills wrote:
> On 2 February 2013 06:53, Art Slurry <info at artslurry.com 
> <mailto:info at artslurry.com>> wrote:
>
>     hi all,
>
>     given fresh install 12.04 xubuntu, all updates
>
>     I cannot get the ubuntuforums.org <http://ubuntuforums.org> site
>     to scroll smoothly either with the mouse wheel, or side bar, or
>     even arrow keys, making it impossible to use..
>
>     nvidia geforce with version 173 driver installed,
>     no extensions running in firefox 18.0.1
>     same result in midori
>     i've also tried a different video card
>
>     anyone else have a problem with the site?  just trying to figure
>     out if it's the site or my box
>
>     no problems with any other site, nothing relevant in the logs, i'm
>     at a loss
>
> Hi Art,
> I've a fresh install of 12.10 and have no problems scrolling Ubuntu 
> Forums with Firefox or Chromium. I've had some different problems with 
> graphics drivers and dropped back to the default supported X.org X 
> server display driver to test if the driver was the issue. Could It be 
> a mouse driver issue ? In Setttings, does Mouse and Touchpad recognise 
> your mouse?
>
> Dave
Hey Dave, mouse is recognized ok.  Changed back to standard video 
driver, no difference.  It's no big deal, I hardly ever go there unless 
via goodle search, just annoying not being able to figure it out.

Scrolls fine in Studio and xp in vm
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/xubuntu-users/attachments/20130203/47a3886d/attachment.html>


More information about the xubuntu-users mailing list