[xubuntu-users] Antwort: Re: Antwort: Re: How to run DWL-510 Wlandevice

Vincent imnotb at gmail.com
Thu May 22 15:09:33 BST 2008


On 5/22/08, hannah at hannah-and-friends.de <hannah at hannah-and-friends.de>
wrote:
>
>
> Hello Vincent,
>
> I'm back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
> At first I installed an old 3Com-Ethernet-Adapter to the system-hardware.
> Restarting
> the computer there were no problems to configure it and get access to the
> internet.
>
> All packageloadings, e.g. ndisgtk and open office were simple and
> successfull.
>
> My fault was, to bring up the unknown operating system on high level and
> with
> devices difficult in handling.
>
> Installation of my DWL-510 failed also under the usage of ndisgtk. I think,
> the card
> is damaged. An old mistake it-professionals make. At first, check of the
> cable is
> applied!!!   -Ha Ha Ha-
>
> OK - at now I can use a good running system with great support by the
> vendors.
>
> The xubuntu-community has won a new, freaky member.


Excellent! And be sure to send an email to this list again if you're ever in
need of more help :)

<snip>
>
>
> hannah josephine dippe
>
> master of hardware-desaster
>
> Greetings too from finchen - "miauuu" - the "scratch-operator on
> thinkpad-keyboard".
>

Best,

-- 
Vincent
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/xubuntu-users/attachments/20080522/f5822db8/attachment.htm 


More information about the xubuntu-users mailing list