Menu viewing problem...

Larry Shields larryesu at charter.net
Sat Dec 27 20:38:38 GMT 2008


NoOp wrote:
> On 12/25/2008 06:20 AM, Larry Shields wrote:
>
>
>   
>> The OO.o was just an example, it is happening on other programs as well...
>>
>> My system has two hard drives,  with Intrepid installed on both of them, 
>> on this hard drive everything works fine, the other HD also did at one 
>> time, but now it seems to have gotten messed up some how...They both are 
>> keep'ed up to date, so it isn't from any updates that have been install...
>>
>> So I just wanted to know if anyone had the same problem and had a fix 
>> for it...
>>
>> Thanks for the reply...
>>
>> Larry
>> *
>>
>>     
>
> <http://www.google.com/search?complete=0&hl=en&q=ubuntu+%2Bopenoffice+%2B%22missing+menu+text%22&btnG=Search>
>
> Try:
> http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=6417805
> ====
>  Re: Missing menu text in Openofffice 3.0 when using Compiz
> System > Pref > Appearance > Fonts set rendering to "subpixel smoothing"
> then go to details set smoothing to "subpixel" and hinting to full.
> ====
>
>
>
>   
*Well thanks you for the reply, it was very interesting to find out that 
the problem was infact the font settings...

It is now working fine...

Again, many thanks Larry
*

-- 
Powered by Debian/GNU/Linux
by Ubuntu ver 8.10 Intrepid
73 de Larry/wd9esu 32yr's A.R.O.

"This is Linux Country,
on a quiet night you can hear
WINDOZE ! Systems REBOOTING !!"

GPG Fingerprint: A4D2 BFC2 B21B 8F7A C336 EFDC 7039 3CA5 3332 076E
Public Key available from subkeys.pgp.net





More information about the ubuntu-users mailing list