[kubuntu-users] kubuntu, universe, usb hotplug,Admin mode in KControl

Peter Barnes pjb at operamail.com
Fri Apr 29 03:27:40 CDT 2005


----- Original Message -----
From: "Jonathan Riddell" <jr at jriddell.org>
To: "Adrian Hicks" <Adrian.H at auston.edu.sg>, kubuntu-users at lists.ubuntu.com

> On Fri, Apr 29, 2005 at 11:46:48AM +0800, Adrian Hicks wrote:
> > 2. sudo re. Admin mode in Control Centre
> > And along with the USB problem (and some changes in the layout of 
> > the panel when I installed stuff) I can no longer use my password 
> > to config items in Control Center that need Administrator mode.
> 
> That's the biggest beastie in Kubuntu and I'm still investigating it.
> You seem to be able to get round it by reinstalling the kcontrol .deb.
> 
> Jonathan Riddell
> 
Jonathan, If "reinstalling the kcontrol .deb" means what I was recommended to do (which I seem to recall was sudo apt-get install --reinstall kcontrol) then it does not work for me and in fact has made things worse.
Before the reinstall I clicked Admin, put in my password and got thrown back to the origianl Control Center menu and stuck in a loop (see my earlier messages  and those from Derek Broughton on "How do I get into Admin..."). Since the reinstall I click Admin, get a red-bordered box with the single word loading.....and nothing more, it freezes.

Hope this helps with working out what is wrong. 
Peter

-- 
_______________________________________________
Surf the Web in a faster, safer and easier way:
Download Opera 8 at http://www.opera.com

Powered by Outblaze



More information about the kubuntu-users mailing list