Low graphics mode

Giles Redferne scott.blair at gmail.com
Wed Sep 2 12:29:00 UTC 2015


The video card is 6 months old. It's a Gforce GT 730.

On Wed, Sep 2, 2015 at 12:05 PM, John Hupp <ubuntu at prpcompany.com> wrote:

> On 9/1/2015 7:02 PM, Giles Redferne wrote:
>
> Yeah rebooted several times. The video card works fine when I use the live
> DVD to get to mail.
>
> On Tue, Sep 1, 2015 at 3:33 PM, Keith <keith_linux at comcast.net> wrote:
>
>> Did you reboot the computer? If you have a video card that is separate
>> from the processor it is possible that it has failed.
>>
>> On 9/1/2015 6:07 AM, Giles Redferne wrote:
>> > I'm running Ubuntu 14.04. I booted up this morning and got that Ubuntu
>> > was running in low graphics mode. I have no mouse. I press enter. It
>> > then gives me a box that has several options. The top one, run in low
>> > graphics mode is marked. The keyboard is now dead. I can't get past
>> > this box I have tried several times with the same result. I didn't
>> > make any changes last night, nor were there any updates.
>>
>>
> I would try booting with an older kernel.  Perhaps a newer kernel no
> longer supports the video card.
>
> --
> ubuntu-users mailing list
> ubuntu-users at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
>
>


-- 
Thanks,

Scott

Save on backup time "BackupDevice=Null"

If you don't stand behind our troops,
feel free to stand in front of them.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20150902/b16f32b6/attachment.html>


More information about the ubuntu-users mailing list