pikkin up n old bone "dial up'

John Heinen hensandpat at earthlink.net
Wed Apr 15 03:28:11 UTC 2009


squareyes wrote:
> John Heinen wrote:
>   
>> Okay, here is my list, and thank you for your patience Winton
>> 1. did not type anything by provider
>> 2 used static, 20769108/185 20769108186
>> 3 used pap
>> 4 used: user name hens and pat at earthlink.net
>> 5 xxxxxx (pasword)
>> 6 speed 115200
>> 7 tone
>> 8 xxxxxxx local phon nu
>> 9 yes
>> 10 tab enter
>> 11 /dev/ttyACM3
>> 12 finnished
>> 13 tab
>> 14 restart
>> 15 applic>acces>terminal
>> 16 sudo pasword xxxxxx
>> 17 pop
>> 18 command not found
>>
>>
>>   
>>     
> Hi John,
> try connecting with   pon  not pop, if that doesn't work,
> I think most isp's now use Dynamic, so try first removing all in pppconfig,
> may need to delete "backup" connection made here, and start again. You 
> probably have a bit of a mess here
> now and if it doesn't connect with  pon  you haven't really lost 
> anything. Start pppconfig, and use Dynamic
> instead of static. write files...  Exit this utility... Shouldn't need 
> to restart. In terminal type  pon.
> Take Care
> Winton
>
> I switched to a usb modem, usrobotics, /dev/ttyS3, com 4 in dos,  just to make sure that it is not the modem, ( most likely it's me) deleted all files and started fresh. used dynamic instead of static and when I type in pon, nothing happens. Thanks for your patience Wilton, please stay with me if you can.  John
>   






More information about the ubuntu-users mailing list