[ubuntu-no] Søknad om ReApproval?==?UTF-8?Q? av Ubuntu-no

Rubén Romero y Cordero huayra at ubuntu.com
Ons 17. Aug 2011 13:16:53 UTC


Hi.

Veldig bra initiativ Hans Joachim. Jeg foreslår å følge det opp med en
IRL møte. kanskje vi kan bli med på OLUG sitt neste møte (Uptime)
førstkommende mandag? Kanskje noen vil følge med dit så kan vi sammen
pinte litt på ubuntu.no og jobbe med søknaden. For detaljer rundt møte
se http://olug.no/mediawiki/index.php/Hovedside

Ellers hadde sikker vært på tide med en samling på IRC. Men istedenfor
et møte forslår jeg et nett-workshop slik at vi ikke bare snakker, men
får ting gjort.

Tanker?

R.2011/8/14 Hans Joachim Desserud <ubuntu at desserud.org>:
>
> Som det ble diskutert tidligere i sommer er ikke lenger Ubuntu-no et godkjent LoCo team. Det er dog en mulighet for å gjenvinne denne statusen hvis vi lager en god søknad og får presentert den i tide (før Oneiric slippes). Jeg kontaktet Ruben for å finne ut hvor mye som var blitt gjort allerede, og det virker som om ingen har satt opp en wikiside før nå.  Jeg har nå satt opp https://wiki.ubuntu.com/NorwegianTeam/NorwegianTeamReApprovalApplication2011 som et slags utkast (mye av det er hentet fra malen hittil). Meningen er at andre skal kunne bidra og legge til informasjon til vi til slutt får en god søknad vi kan presentere. Jeg er sikker på at det er mange som sitter på informasjon som kan være lagt til, og kan skrive bla oppsummering av arrengement som har blitt holdt og planer for fremtiden. Vi har holdt jevnlige slippfester (bortsett fra Natty) og har en nettside med forum og artikler. Det bør være en del å ta av her.
>
> Når søknaden er ferdig, kan vi legge den til agendaen for neste Loco Council møte hvor den vil bli vurdert. Det er derfor viktig at medlemmer (desto flere desto bedre) og team contact har mulighet til å være med på dette møtet. Jeg ser av planen at førstkommende møte er allerede 16. August som er vel kort frist i dette tilfellet. Men de har månedtlige møter, og jeg synes vi bør kunne sikte på å ha noe klar til møtet i September.
>
> Jeg håper så mange som mulig har mulighet til å bidra her!
>
> mvh
> Hans Joachim Desserud
>
> PS. Jeg har også pusset opp https://wiki.ubuntu.com/NorwegianTeam/ litt, og den tar heller neppe skade hvis noen har lyst til å bidra litt.
>Mer informasjon om epostlisten ubuntu-no.