[ubuntu-no] Søknad om ReApproval?==?UTF-8?Q? av Ubuntu-no

Hans Joachim Desserud ubuntu at desserud.org
Søn 14. Aug 2011 14:04:08 UTC


Som det ble diskutert tidligere i sommer er ikke lenger Ubuntu-no et godkjent LoCo team. Det er dog en mulighet for å gjenvinne denne statusen hvis vi lager en god søknad og får presentert den i tide (før Oneiric slippes). Jeg kontaktet Ruben for å finne ut hvor mye som var blitt gjort allerede, og det virker som om ingen har satt opp en wikiside før nå.  Jeg har nå satt opp https://wiki.ubuntu.com/NorwegianTeam/NorwegianTeamReApprovalApplication2011 som et slags utkast (mye av det er hentet fra malen hittil). Meningen er at andre skal kunne bidra og legge til informasjon til vi til slutt får en god søknad vi kan presentere. Jeg er sikker på at det er mange som sitter på informasjon som kan være lagt til, og kan skrive bla oppsummering av arrengement som har blitt holdt og planer for fremtiden. Vi har holdt jevnlige slippfester (bortsett fra Natty) og har en nettside med forum og artikler. Det bør være en del å ta av her.

Når søknaden er ferdig, kan vi legge den til agendaen for neste Loco Council møte hvor den vil bli vurdert. Det er derfor viktig at medlemmer (desto flere desto bedre) og team contact har mulighet til å være med på dette møtet. Jeg ser av planen at førstkommende møte er allerede 16. August som er vel kort frist i dette tilfellet. Men de har månedtlige møter, og jeg synes vi bør kunne sikte på å ha noe klar til møtet i September.

Jeg håper så mange som mulig har mulighet til å bidra her!

mvh
Hans Joachim Desserud

PS. Jeg har også pusset opp https://wiki.ubuntu.com/NorwegianTeam/ litt, og den tar heller neppe skade hvis noen har lyst til å bidra litt.Mer informasjon om epostlisten ubuntu-no.