[Bug 603920] [NEW] Firefox displays blank page instead of the site only for certain site

Giovanni Battista Lenoci 603920 at bugs.launchpad.net
Sat Jul 10 10:01:26 UTC 2010


Public bug reported:

Binary package hint: firefox

I'm a web developer, and on two site that I'm testing on a certain point
firefox stop displayng the html and the page is blank.

I've tried to deactivate all the extensions, but this not solved.

I've tried to create a new profile and that worked.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 10.04
Package: firefox 3.6.6+nobinonly-0ubuntu0.10.04.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.32-23.37-generic 2.6.32.15+drm33.5
Uname: Linux 2.6.32-23-generic i686
NonfreeKernelModules: nvidia
Architecture: i386
Date: Sat Jul 10 11:54:43 2010
FirefoxPackages:
 firefox 3.6.6+nobinonly-0ubuntu0.10.04.1
 firefox-gnome-support 3.6.6+nobinonly-0ubuntu0.10.04.1
 firefox-branding 3.6.6+nobinonly-0ubuntu0.10.04.1
 abroswer N/A
 abrowser-branding N/A
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 LTS "Lucid Lynx" - Release i386 (20100429)
ProcEnviron:
 LANG=it_IT.utf8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: firefox

** Affects: firefox (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-bug i386 lucid

-- 
Firefox displays blank page instead of the site only for certain site
https://bugs.launchpad.net/bugs/603920
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to firefox in ubuntu.




More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list