Automattix2 problems

Lokeey lokeey at gmail.com
Wed Jan 3 14:39:24 GMT 2007


easyubuntu is nice, but for some reason it stopped working for me. did
anyone else have this problem?

On 1/2/07, O. Sinclair <o.sinclair at gmail.com> wrote:
>
> Scott Mazur wrote:
> > On Mon, 01 Jan 2007 16:36:10 -0400, Derek Broughton wrote
> >> Patrick Vossen wrote:
> >>
> >>> I did an additional system update to Edgy and lost my sound.
> >>> To make a long story short I couldn't remedy it after a
> >>> few suggested solutions. That being the case I attempted
> >>> to reformat and install Ubuntu again. It didn't work.
> >> No surprise.  Sorry, but Automatix is _known_ not to play well with
> Ubuntu.
> >>
> >>> after I had to cancel. I did a dkpackage -a fix. But,
> >> dpkg?
> >>
> >>> I think I have two options. Reinstall
> >>> Kubuntu, or alter my sources.list which I've done before,
> >>> but wanted to avoid. What does anyone have for alternate
> >>> suggestions?
> >> You've b0rked apt by using automatix, so you need to fix it by removing
> >> automatix.
> >
> > Hmmm....  That MUST be why the latest issue of Linux Magazine just
> published
> > an article titled 'Tweaking Ubuntu' which walks you through installing
> > Automatix.  Come to think of it, the FIRST tweak they start with is how
> to
> > enable the Root account again...
> >
> I am also not overly fond of Automatix that seems to be trying to do too
> much at the same time - like seriously edit your sourceslist w/o asking.
> I prefer EasyUbuntu that does not try to do "everything".
>
> Sinclair
>
> --
> kubuntu-users mailing list
> kubuntu-users at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-users
>



-- 
"I am what I am because of who we all are"
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/kubuntu-users/attachments/20070103/e004febc/attachment.htm 


More information about the kubuntu-users mailing list