[Bug 975236] [NEW] Konsole Ignores --display When It's Launched Via an Icon

Zoffix Znet 975236 at bugs.launchpad.net
Fri Apr 6 15:18:18 UTC 2012


Public bug reported:

This might be a bug with konsole. I know it used to have a bug where it
completely ignored --display, though I believe that was fixed...

Problem: if I open a terminal on my display :0.1 and run ``konsole
--display :0.1'', konsole launches on the correct display (0.1).

However, if I create an icon that launches Konsole with --display :0.1,
konsole then starts on display :0.0, seemingly ignoring --display.

Attached is the way I specified the --display argument in the
properties.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 12.04
Package: plasma-desktop 4:4.8.2-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-22.35-generic 3.2.14
Uname: Linux 3.2.0-22-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia
ApportVersion: 2.0-0ubuntu4
Architecture: amd64
Date: Fri Apr  6 11:11:50 2012
ExecutablePath: /usr/bin/plasma-desktop
InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Beta amd64 (20120328)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_CA:en
 LANG=en_CA.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: kde-workspace
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

** Affects: kde-workspace (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug precise

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kde-workspace in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/975236

Title:
  Konsole Ignores --display When It's Launched Via an Icon

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/kde-workspace/+bug/975236/+subscriptions



More information about the kubuntu-bugs mailing list