[Bug 722331] [NEW] hibernate button not working

Thomas 722331 at bugs.launchpad.net
Sun Feb 20 21:28:44 UTC 2011


Public bug reported:

Binary package hint: kdebase-runtime

The hibernate functionality in KDE seems to be broken. Neither pressing the menu buttons nor so configured behavior when laptop lid is closed is working. At least there seems to be some events triggered because the network functionality is taken down once triggered a hibernate.
Hibernate (swsusp) is working from the console fine. Did install uswsusp as well just in case it depends. But there is no error message in .xsession-errors nor any message in the logs.
Unfortunately I don't know exactly where this functionality belongs to so I posted this to this package.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 11.04
Package: kdebase-runtime 4:4.6.0-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 2.6.38-4.31-generic-pae 2.6.38-rc5
Uname: Linux 2.6.38-4-generic-pae i686
Architecture: i386
Date: Sun Feb 20 22:20:47 2011
InstallationMedia: Ubuntu 10.04 "Lucid Lynx" - Alpha i386 (20100308)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_US:en
 PATH=(custom, user)
 LANG=en_US.utf8
 LC_MESSAGES=en_US.utf8
 SHELL=/usr/bin/zsh
SourcePackage: kdebase-runtime

** Affects: kdebase-runtime (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-bug i386 natty

-- 
You received this bug notification because you are a member of Kubuntu
Bugs, which is subscribed to kdebase-runtime in ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/722331

Title:
  hibernate button not working



More information about the kubuntu-bugs mailing list