<br><br><div class="gmail_quote">On Fri, Jun 6, 2008 at 8:27 PM, David Curtis <<a href="mailto:dcurtis@uniserve.com">dcurtis@uniserve.com</a>> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div class="Ih2E3d">David Curtis wrote:<br>
> Jerrod G wrote:<br>
>> i have a fairly old dell optiplex gx1<br>
>> that i installed xubuntu 8.04 hardy heron on. it has been working great<br>
>> for months. today i logged on and when the desktop was trying to show<br>
>> there was just a grey screen. i waited an hour and it was still there.&nbsp;<br>
>> if you know anything about it please let me know. thanks.<br>
>><br>
>><br>
>><br>
>><br>
> Not much to go on, are you locked up? Can you ctrl-alt-f1 to a VT<br>
> (ctrl-alt-f7 to get back) login, run top or htop and check the logs esp.<br>
> /var/log/Xorg.0.log? Is there hard disk activity? Have you updated<br>
> recently? Hardware problems? You need to give us a bit more detail.<br>
><br>
> Dave<br>
><br>
<br>
</div>> Jerrod G wrote:<br>
> i will send you a video of it working if my camera works. that should be enough detail<br>
><br>
><br>
<br>
Jerrod please reply to the list <a href="mailto:xubuntu-users@lists.ubuntu.com">xubuntu-users@lists.ubuntu.com</a> not to me<br>
personally, as no one else can read the thread that maybe able to give<br>
other suggestions.<br>
<div><div></div><div class="Wj3C7c"></div></div></blockquote><div><br>And if you're making a video, be sure to upload it somewhere (YouTube, MediaFire, whatever) because sending attachments to all the people on the list isn't very handy ;-)<br>
 </div><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><div><div class="Wj3C7c"><br>
Dave<br>
<br>
</div></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Vincent