Hi Asporaa,<br><br> This sounds like this is a bug. If you could please take the time to report it at <a href="http://launchpad.net/ubuntu">http://launchpad.net/ubuntu</a> it would be greatly appreciated. If you have any questions, comments, or concerns about filing your bug than please feel free to ask for assistance.
<br><br>Thank you,<br><br>Cody A.W. Somerville<br><br><div><span class="gmail_quote">On 10/24/07, <b class="gmail_sendername">Asporaa</b> <<a href="mailto:asporaa@yahoo.it">asporaa@yahoo.it</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi!!<br>I recently installed the new Xubuntu 7.10 and it is SUPERB: much faster than<br>before and really really cool!!<br>But I have a really strange flaw: sometimes (and I don't know why) the mouse<br>cursor suddenly disappears!!
<br>Last time happened when I was using the Gimp: I can still click on everything<br>but it becomes "invisible" and I was not able to make it visible again. I<br>tried to logout and login again or to restart X but my cursor comes back only
<br>after reboot!!<br>I looked on the forum for any suggestion, but I didn't find anything. I also<br>posted on the ubuntu-forum, without success. Maybe this mailing list is the<br>right place.<br>Could someone help me??
<br><br>I have a Dell Latitude X200 and installed the released version of Gutsy Gibbon<br>(not r.c.): no compiz neither Xgl.<br>Many thanks.<br><br>--<br>xubuntu-users mailing list<br><a href="mailto:xubuntu-users@lists.ubuntu.com">
xubuntu-users@lists.ubuntu.com</a><br>Modify settings or unsubscribe at: <a href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/xubuntu-users">https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/xubuntu-users</a><br></blockquote></div>
<br><br clear="all"><br>-- <br><br><br>Firefox (<a href="http://www.getfirefox.com">www.getfirefox.com</a>) -- A browser you can trust