[xubuntu-users] wicd bug ?

Charlie Kravetz cjk at teamcharliesangels.com
Thu Mar 3 20:48:55 UTC 2011


On Thu, 3 Mar 2011 14:23:54 -0400
"Lee Gold" <leegold at operamail.com> wrote:

> Hi,
> 
> wicd the latest version for Xubuntu 10.10 has a problem when trying to connect with a wired interface, it hangs when trying to get an IP address via I assume DHCP. If I go back to an older wicd version it works OK or if I use the default network- manager it'll work OK, XP works OK. Rarely if I kill the latest wicd version via the terminal and restart via the terminal: sudo wicd, it will work but normally it hangs as described.
> 
> Even if it connects a wired interface usually doesn't keep connected. It's really unreliable for me. But note wireless works fine only wired does this.
> 
> This problem is reported a lot when I google it but I can't find any established fixes for it. I prefer wicd but it seems like this problem is reported all over the place but seems like is not getting attention from developers(?) and does anyone know about this or have a fix?
> 
> Thanks.
> 
> 
> 

What is the bug number for this issue? Very few applications actually
get attention from the developers if they do not know anything is
wrong. The way the developers are told something is broken is the bug
report. 

-- 
Charlie Kravetz 
Linux Registered User Number 425914          [http://counter.li.org/]
Never let anyone steal your DREAM.           [http://keepingdreams.com]




More information about the xubuntu-users mailing list