[xubuntu-users] 9.10 SSH Woes

Tim Henderson bizdev at pwnspeak.com
Thu May 13 03:43:52 UTC 2010


FWIW 10.04 has fixed the problem.  All is well again on the xubuntu 
front.   Server stable.

Tim H.

On 04/23/10 10:46, bizdev at pwnspeak.com wrote:
>
> At this point I think my problem is more with the networking of the
>
> machine as I get random network drops.  Has anyone experienced any problems
>
> using a wireless card on 9.10.  Specifically I use a Gigagbyte Wifi G Card.
>
> Also I am using the Netgear wireless N router.
>
>
>
> Tim
>
>
>
> On Sat, 17 Apr 2010 15:22:40 -0400, Tim Henderson<bizdev at pwnspeak.com>
>
> wrote:
>
>> If it helps I have confirmed the problems also exist using Ubuntu 9.10.
>
>>
>
>> Tim H.
>
>>
>
>> On 04/17/10 15:19, Tim Henderson wrote:
>
>>> *Every 9.10 installation on my personal computer*
>
>>>
>
>>> There is something about the NIC or my router perhaps that doesnt work
>
>>> right with the open ssh version installed on 9.10.
>
>>>
>
>>> Does anyone know what changed regarding networking or open ssh during
>
>>> the upgrade from 9.04 to 9.10.
>
>>>
>
>>> Tim H.
>
>>>
>
>>> On 04/15/10 14:46, Chris G wrote:
>
>>>
>
>>>> Well it's not on *every* 9.10 installation.  I too use ssh extensively
>
>>>> and moved our systems here from 9.04 to 9.10 a while ago.  All my ssh
>
>>>> connections work as fast as they always did.
>
>>>>
>
>>>> So whatever your problem is it's not happening on *every* 9.10 system.
>
>>>>
>
>>>
>




More information about the xubuntu-users mailing list