[xubuntu-users] Xfburn won't burn ISO-file

Rolf Edlund rolf_e at telia.com
Wed Jun 13 23:13:45 BST 2007


Christian Csar skrev:
> I believe, that this has been known as a bug for some time see #71891 
> and #107006 on Launchpad. The news file for xfburn has the line "- 
> Prevent cdrecord failure if there is a space in the path to an iso (bug 
> #1198)" I do not know if this is related to this problem.
I get the same error message here:

/** Message: Using Thunar-VFS 0.3.3/
/** Message: looking for device [1]/
/** Message: device [1] found : ATAPI CDRW 52X32 (/dev/hdd)/
/** Message: device [1] capabilities : CD-R CD-RW/
/** Message: looking for device [2]/
/** Message: device [2] found : HL-DT-STDVD-ROM GDR8162B (/dev/hdc)/
/** Message: device [2] capabilities :/
/** Message: looking for device [3]/
/** Message: Requested device index [3] is out of bounds. All devices 
have been read.

//(xfburn:7336): Gtk-CRITICAL **: gtk_combo_box_get_active_text: 
assertion `GTK_IS_COMBO_BOX (combo_box)' failed

/

Hmmm.. "combo_box" ? Isn't a combo box, a DVD- reader/CD-burner ? I don't have any combo box. Looks like there is some sort of hardware problem ?

> To get around this I have been using K3b, but KDE is not necessarily desirable.
I have been using K3b before on Xfce, and loved it. But I think I stick to the command line at this time.. :).

Thanks for all help guys!

/Rolf

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/xubuntu-users/attachments/20070614/79eb8516/attachment.htm 


More information about the xubuntu-users mailing list