Edgy Beta1 .... slow?

Vincent imnotb at gmail.com
Sat Sep 30 20:06:48 BST 2006


Did you upgrade or do a fresh install? I did a fresh install, my boot splash
works perfectly normal (and faster than it used to) and I did not experience
any slowdown.

On 9/30/06, Adam Miller <maxamillion at gmail.com> wrote:
>
> I assumed the alpha releases were generally slower in average
> functionality and usage do to heavy development and that bugs were the main
> focus over optimization. I was just wondering now with the Beta release, why
> does edgy seem so much slower than dapper? Are things still under too heavy
> of development to be bothered with speed increases?
>
> Also, I still just get a blank screen while my kernel boots ... Its not so
> much a bad thing as I would consider it to be discouraging to newer users
> because there is no indication that its booting properly accept for your hdd
> status led and the fact that you don't get error messages.
>
> Sorry if this seemed pointless, I know its not an incredibly purposeful
> post but these were concerns I had and just thought I would ask. Thanks for
> your time as always.
>
> -Adam
>
> --
> -=:Max:=-
> --OpenPGP key: 5DBFA065--
> --
> xubuntu-devel mailing list
> xubuntu-devel at lists.ubuntu.com
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/xubuntu-devel
>
>
>


-- 
Vincent
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/xubuntu-devel/attachments/20060930/a31d3c52/attachment.htm 


More information about the xubuntu-devel mailing list