[ubuntu-za] UEFI

Quintin van Rooyen quintin.vanrooyen at gmail.com
Mon Apr 25 11:09:59 UTC 2016


Just rebooted into secure mode and it boots fine. I have run into the login
loop issue with Nvidia-361 drivers, so that is a separate issue to fix.


Sent with MailTrack
<https://mailtrack.io/install?source=signature&lang=en&referral=quintin.vanrooyen@gmail.com&idSignature=22>

On 25 April 2016 at 12:52, Quintin van Rooyen <quintin.vanrooyen at gmail.com>
wrote:

> Yes I do, did at least when I installed 15.10 and Win10 together.
>
> I think I did this morning when I re-installed 16.04 on a new faster
> drive, but I havent added the proprietary drivers on this install yet.
>
> When I reboot I can confirm for you.
>
> Sent with MailTrack
> <https://mailtrack.io/install?source=signature&lang=en&referral=quintin.vanrooyen@gmail.com&idSignature=22>
>
> On 25 April 2016 at 12:41, Mozzi <mozzi.glug at gmail.com> wrote:
>
>>
>> Have you got secure boot enabled?
>>
>> On Mon, Apr 25, 2016 at 10:02 AM, Quintin van Rooyen <
>> quintin.vanrooyen at gmail.com> wrote:
>>
>>> Are you sure this is UEFI that is causing this?
>>>
>>> I UEFI boot Ubuntu ever since getting my HP Envy (dual booted in UEFI
>>> with Windows 8 and post format Windows 10.) and proprietary drivers work as
>>> advertised.
>>>
>>>
>>>
>>> Sent with MailTrack
>>> <https://mailtrack.io/install?source=signature&lang=en&referral=quintin.vanrooyen@gmail.com&idSignature=22>
>>>
>>> On 25 April 2016 at 09:39, Mozzi <mozzi.glug at gmail.com> wrote:
>>>
>>>>
>>>> Morning all.
>>>>
>>>> Okay, new laptop, Toshiba satellite.
>>>> Now installing kubuntu is a snap, converted to GPT partitions and UEFI.
>>>> Now my problem.....
>>>>
>>>> No "proprietry" drivers will load, Virtualbox and Nvidia just refuse!!
>>>> Can anyone help here?
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Mozzi
>>>>
>>>> No Microso$oft products were used, or employees harmed, in creating
>>>> this message.
>>>>
>>>> --
>>>> ubuntu-za mailing list
>>>> ubuntu-za at lists.ubuntu.com
>>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-za
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Quintin van Rooyen
>>> quintin.vanrooyen at gmail.com
>>> The New SA Geek!
>>> http://g33q.co.za
>>>
>>> --
>>> ubuntu-za mailing list
>>> ubuntu-za at lists.ubuntu.com
>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-za
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> Mozzi
>>
>> No Microso$oft products were used, or employees harmed, in creating this
>> message.
>>
>> --
>> ubuntu-za mailing list
>> ubuntu-za at lists.ubuntu.com
>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-za
>>
>>
>
>
> --
> Quintin van Rooyen
> quintin.vanrooyen at gmail.com
> The New SA Geek!
> http://g33q.co.za
>



-- 
Quintin van Rooyen
quintin.vanrooyen at gmail.com
The New SA Geek!
http://g33q.co.za
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-za/attachments/20160425/ffa5f615/attachment.html>


More information about the ubuntu-za mailing list