Latest Chrome doesn't run

Steven Jones Steven.Jones at vuw.ac.nz
Wed Oct 28 01:20:55 UTC 2015


Hi,


I updated chrome on RHEL7 and now it appears not to want to start.


[☹]


regards

Steven

________________________________
From: ubuntu-users-bounces at lists.ubuntu.com <ubuntu-users-bounces at lists.ubuntu.com> on behalf of Chas IRONS <ironscf at telkomsa.net>
Sent: Wednesday, 28 October 2015 2:45 a.m.
To: Ubuntu user technical support, not for general discussions
Subject: Re: Latest Chrome doesn't run

On Tue, 2015-10-27 at 08:46 +0000, Colin Law wrote:

On 27 October 2015 at 05:14, MR ZenWiz <mrzenwiz at gmail.com<mailto:mrzenwiz at gmail.com>> wrote:
> I recently updated my Xubuntu 14.04.3 to the last round of updates,
> and Chrome no longer runs.  If I start it from the command menu,
> nothing happens.  If I run it from the command line, it just sits
> there and does nothing.
>
> Anyone else seeing this?

Do you mean Chrome or Chromium Browser?  Whichever it is, how did you
install it?

Colin


******************


I don't understand the difference between Chrome and Chromium either but it seems only Chromium is included in Ubuntu releases.

I noticed the System Monitor showing several Chromium programs for some minutes. I assume they are collecting data about my usage, but it is using my broadband which is quite expensive here. So I have switched to using Firefox only until I see similar behaviour by it.

I would like your advice on this data collection in the background .

Thanks. Chas.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20151028/edf4efab/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: OutlookEmoji-?.png
Type: image/png
Size: 506 bytes
Desc: OutlookEmoji-?.png
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20151028/edf4efab/attachment.png>


More information about the ubuntu-users mailing list