Videos in Firefox

Scott Blair scott.blair at gmail.com
Fri Nov 14 19:39:30 UTC 2014


On Fri, 2014-11-14 at 13:17 -0600, Tommy Trussell wrote:
> On Thu, Nov 13, 2014 at 7:00 PM, Scott Blair <scott.blair at gmail.com>
> wrote:
>         All of the sudden I can't view video in Firefox.
>         In Youtube it is a white screen, in Facebook it is
>         a black screen. I re-installed flash, reset Firefox
>         all to no avail. I can watch videos on the computer
>         with no problem. Google is no help, all I can find
>         is for Windows. I have adobe-flashplugin version
>         11.2.202.418Outopic1 and running version 33 of
>         Firefox. I installed Chronium browser, but it
>         says that flash needs to be installed and it
>         already is. Any ideas?
> 
> 
>  Firefox is still working for me, with the same versions of Firefox &
> Flash that you mentioned. Did you try opening Firefox with Add-Ons
> disabled (from the Help menu)? I just tried it and YouTube still
> worked.
> 
> 
> As for Chromium, I believe it specifically does NOT use the same Flash
> plugin that Firefox uses. I believe you have to go elsewhere and get
> the Pepper Flash plugin for Chromium,  OR use Chrome from Google,
> which has Pepper Flash included. (That's the version I'm running
> here.)
> 
> 
> 
> 
> -- 
> ubuntu-users mailing list
> ubuntu-users at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users

Yes, I have tried safe mode in Firefox and still nothing.
Chromium now plays You Tube but not Facebook. I just
installed Opera, which I really do not like, and it works
fine. Leaving me to believe it is something in Firefox or
in Flash plugin. Wonder if I can get an older version of
Firefox or Flash plugin and try it. Was thinking it was
my video drivers. This all started when I upgraded to
version 14.10. Slowly the vidoes on Facebook stopped
working, then on you tube. Still would rather use
Firefox than Opera. Any more help would be great.



-- 



Scott Blair

save on backup time BackUpDevice=null




More information about the ubuntu-users mailing list