alpha 4

steve sfreilly at roadrunner.com
Fri Mar 7 02:56:51 UTC 2008


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Hi,

upgraded from 7.10 today, and having a problem with my atheros wireless
that worked fine on 7.10.  under hardware drivers it is showing that the
atheros HAL, and support for atheros 802.11 are both checked.


| steve at ubuntu-laptop:~$ dmesg | egrep -i '(ath|wifi)'
| [   33.040781] ath_hal: module license 'Proprietary' taints kernel.
| [   33.078100] ath_hal: 0.9.18.0 (AR5210, AR5211, AR5212, RF5111,
RF5112, RF2413, RF5413)
| [   33.312269] ath_pci: 0.9.4.5 (0.9.3.3)
| [   36.006487] ath_rate_sample: 1.2 (0.9.3.3)
| [   36.006861] wifi0: 11b rates: 1Mbps 2Mbps 5.5Mbps 11Mbps
| [   36.006865] wifi0: 11g rates: 1Mbps 2Mbps 5.5Mbps 11Mbps 6Mbps
9Mbps 12Mbps 18Mbps 24Mbps 36Mbps 48Mbps 54Mbps
| [   36.006872] wifi0: H/W encryption support: WEP AES AES_CCM TKIP
| [   36.006875] wifi0: mac 7.8 phy 4.5 radio 5.6
| [   36.006878] wifi0: Use hw queue 1 for WME_AC_BE traffic
| [   36.006880] wifi0: Use hw queue 0 for WME_AC_BK traffic
| [   36.006881] wifi0: Use hw queue 2 for WME_AC_VI traffic
| [   36.006883] wifi0: Use hw queue 3 for WME_AC_VO traffic
| [   36.006884] wifi0: Use hw queue 8 for CAB traffic
| [   36.006886] wifi0: Use hw queue 9 for beacons
| [   36.028964] wifi0: Atheros 5212: mem=0xc0200000, irq=17
| [   62.393248] ath0: no IPv6 routers present
| [  144.014688] ath0: no IPv6 routers present
| steve at ubuntu-laptop:~$

if I right click on ath0 network connection properties and try to
configure I get an error "interface does not exist" but as you can see
above, it certainly does exist.  whats up?  any ideas where to go from here?




- --
Steve Reilly

http://reillyblog.com


-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFH0K7y1L48K811Km0RAvekAJ4s+Z5+wZYNwmORoa6ie7Vpf4BkqQCg5dQN
uZJYXsNlGBMN9rfvWa4jlSc=
=s3Uu
-----END PGP SIGNATURE-----




More information about the ubuntu-users mailing list