Output to monitor- failed again RESOLVED

Gary Kirkpatrick pegngary at gmail.com
Fri Jul 25 16:30:23 UTC 2008


On Fri, Jul 25, 2008 at 12:13 PM, Gary Kirkpatrick <pegngary at gmail.com>
wrote:

>
>
> On Fri, Jul 25, 2008 at 12:08 PM, Leif Gregory <ldgregory69 at gmail.com>
> wrote:
>
>> On Fri, 25 Jul 2008 11:51:40 -0400
>> "Gary Kirkpatrick" <pegngary at gmail.com> wrote:
>>
>> > Ubuntu was having a grand time when I connected my external monitor,
>> > an HD Tv.  Allaber sudden it won't detect it anymore. I have a Radeon
>> > 9200 in a Dell 600 m.  IKt detects it for a moment if I reboot.  Any
>> > suggestions?
>>
>> I ran into a similar issue. The only way I could get it to
>> work was Preferences->Screen Resolution and clone screen.
>>
>> Ultimately, I ended up dual booting my PS3 with Ubuntu Gutsy and
>> haven't looked back to connecting my laptop to the HD anymore.
>>
>> --
>> Leif Gregory
>> Power Wagon Registry:  http://powerwagonregistry.org
>> Truck Hacks:                http://trucks.PCWize.com
>> Geocaching:                    http://gps.PCWize.com
>> PHP Tutorials and snippets:    http://www.DevTek.org
>>
>> --
>> ubuntu-users mailing list
>> ubuntu-users at lists.ubuntu.com
>> Modify settings or unsubscribe at:
>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
>>
>
> That method (screen resolution) was working, albeit somewhat strangely, but
> now it is not!
>


Problema resuelto!

Somehow (perhaps it was a gremlin) the 'off' mode was selected under
'grandr.'   I have called the local Ghost Busters.

G
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20080725/a2e2f4ed/attachment.html>


More information about the ubuntu-users mailing list