evolution problem

Raymundo M. Vega rmvega at san.rr.com
Thu Nov 29 23:18:36 UTC 2007


On Thu, 2007-11-29 at 18:15 -0500, John Dangler wrote:
> On Thu, 2007-11-29 at 17:38 -0500, Raymundo M. Vega wrote:
> > Hi all,
> > 
> > last week after an upgrade of my 7.10 install, my computer
> > was somewhat slow and i installed xfce4, then realized that
> > i should have installed xubuntu desktop, so i removed xfce
> > and installed xubuntu.
> > 
> > After all this evolution is not displayed in the desktop,
> > i know it is running because it shows with ps. I tried running
> > it from command line and sending debug info to a file without
> > luck.
> > 
> > I wonder if someone in the list has experienced something like
> > this that may help me.
> Yes, I have had it happen.  Opening a terminal and sudo killall
> evolution knocked it out. Then going to the menu and selecting evolution
> brought it back up on the desktop.
> Although I also have a recurring problem with evolution just shutting
> down without warning.  It's been happening ever since upgrading to
> gutsy. I'm just about to the point of installing outlook on wine just to
> get some sanity from this one.
> 
> > thankx in advance
> > 
> > raymundo
> > 
> > 
> > 
> > 
> > --
> > ubuntu-users mailing list
> > ubuntu-users at lists.ubuntu.com
> > Modify settings or unsubscribe at:
> > https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
> > 
> > 

I tried it last night and didn't work for me, i am trying to
get my computer back to a known state, this is my first ubuntu
system so i don't know if i can use the install CD to do something
like a recovery. As second choice i was tempted to install and
use my old friend mutt.

probably i will do it tonight.


thankx anyway

raymundo








More information about the ubuntu-users mailing list