Problems with Apache2 and SSL

Waleed Harbi waleed.harbi at gmail.com
Mon Jun 19 04:51:35 UTC 2006


try run in your browser https://localhost/ , it will connect you via ssl it
is just for test

On 6/19/06, Kenneth Jacker <khj at be.cs.appstate.edu> wrote:
>
> [ Dapper;  apache-common-1.3.34-2;  openssl-0.9.8a-7build1 ]
>
> I've looked in all the usual places, but cannot solve this problem.
>
> Running 'apache2', I can connect fine to port 80/http ... but attempts
> to connect to port 443/https don't work.
>
> Firefox pops up a display saying something like "The connection has
> terminated ... some data might have been lost" and
> /var/log/apache2/error.log
> contains "[notice] child pid 22250 exit signal Segmentation fault (11)".
>
> I don't know if its related, but I'm surprised to see 'netstat -l'
> showing "tcp6   0   0 :::443   :::*    LISTEN" (seems like it should
> show "tcp", not "tcp6".
>
> Do others have 'apache2' with SSL working under Dapper?
>
> Thanks,
> --
> Prof Kenneth H Jacker       khj at cs.appstate.edu
> Computer Science Dept       www.cs.appstate.edu/~khj
> Appalachian State Univ
> Boone, NC  28608  USA
>
> --
> ubuntu-users mailing list
> ubuntu-users at lists.ubuntu.com
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
>



-- 
:.Best Regards
--------------------------------------------
Open Source Open Education
Waleed Harbi ,KSA
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20060619/1b45752a/attachment.html>


More information about the ubuntu-users mailing list