wrong resolution in X (sometimes)

Lutzer M.Lutzer at gmx.de
Sun Apr 23 11:17:07 UTC 2006


Using MSI Megabook S260 with an internal screen of 1280x800. After
starting the system sometimes the screen resolution is set to 1024x768
instead of the correct one. I can't recognize any reason for this
behaviour. Sometimes to restart the gdm (execute "/etc/init.d/gdm
restart") cause X to use the proper resolution; sometimes not. Problem
appears with Breezy and Dapper Live Beta. Attached are some logfiles
according to http://wiki.ubuntu.com/DebuggingXAutoconfiguration using
the Dapper live system. Any ideas?
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: dmesg
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20060423/17b82485/attachment.ksh>
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: dmidecode
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20060423/17b82485/attachment-0001.ksh>
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: lspci-n
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20060423/17b82485/attachment-0002.ksh>
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: xorg.conf
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20060423/17b82485/attachment-0003.ksh>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Xorg.0.log
Type: text/x-log
Size: 66775 bytes
Desc: not available
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-users/attachments/20060423/17b82485/attachment.bin>


More information about the ubuntu-users mailing list