[ubuntu-us-nm] VirtualBox

Michael Lowery micklskot at yahoo.com
Tue Feb 17 14:35:16 GMT 2009


Well, for a group that wants to promote Linux to new users, I really can't understand why no one has responded with any comments/suggestions about my question.  I guess we're just all too busy.  I was finally able to figure it out on my own, but that's only because I'm not a complete newbie.

Just for information, the fix was to install the Virtual Box 'additions' to get the mouse to work properly.  I now have Windows XP SP3, and Solaris 10 running as guests.

Thanks.....

--- On Thu, 2/12/09, Michael Lowery <micklskot at yahoo.com> wrote:
From: Michael Lowery <micklskot at yahoo.com>
Subject: Re: VirtualBox
To: ubuntu-us-nm at lists.ubuntu.com
Date: Thursday, February 12, 2009, 7:28 AM

BTW, this is the latest version of VirtualBox, so I follwed the instructions from their website to install.  From what I understand, the one in the repository is outdated.

--- On Thu, 2/12/09, Michael Lowery <micklskot at yahoo.com> wrote:
From: Michael Lowery <micklskot at yahoo.com>
Subject: VirtualBox
To: ubuntu-us-nm at lists.ubuntu.com
Date: Thursday, February 12, 2009, 7:27 AM

I've installed Virtual Box on my Acer Aspire laptop
 and have successfully installed XP SP3 as a guest operating system.  From what I can tell, everything works except the mouse when I click in the XP window.  I've searched around, but haven't found any instructions on a fix.  I was up till 2:00 am last night trying to get it to work.

If you all have any ideas, I certainly appreciate the help.  I'm running Ubuntu 8.04 LTS.

Mike



      


      


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-us-nm/attachments/20090217/4ff0e592/attachment.htm 


More information about the ubuntu-us-nm mailing list