[Ubuntu-US-CA] Blank screen Kubuntu 8.04

Gilbert Mendoza gmendoza at gmail.com
Wed Jul 16 17:13:28 UTC 2008


Does your monitor's input LED/Light turn amber?  I had a similar issue
once, and it turned out to be my video card suffering from hardware
issues.

--
Gilbert Mendoza
PGP: 0x075DBCA9
Email: gmendoza at gmail.com
http://www.savvyadmin.com
https://launchpad.net/~gmendoza
https://wiki.ubuntu.com/GilbertMendoza



On Wed, Jul 16, 2008 at 2:05 AM, Lester E. Flax <carib909 at verizon.net> wrote:
> I have an ongoing problem installing and running kubuntu 8.04. I installed
> the kubuntu desktop after installing. I sometimes boot to a black screen, or
> if I boot into the recovery mode and fix xserver, sometimes I can run for
> five minutes and then the  screen goes blank and then the mouse disappears.
>
>
>
> I have an nVidia 8500 card and have tried numerous solutions given by
> postings in the ubuntu forums, but none have worked.
>
> I was trying to follow some instructions at
> http://georgia.ubuntuforums.org/showthread.php?t=585454 , but that appears
> to be for Gutsy and not Hardy.  Does it make any difference?
>
>
>
> After doing step one I am lost. How do I get out of the edit window and back
> to the command prompt?
>
> Will this fix my problem?
>
>
>
> I would appreciate any help you can offer.
>
>
>
>
>
> Lester
>
> --
> Ubuntu-us-ca mailing list
> Ubuntu-us-ca at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-us-ca
>
>




More information about the Ubuntu-us-ca mailing list