[LoCo-US-AL] WUBI - Test

Michael Ramm michael at 1manit.net
Fri May 2 15:01:39 BST 2008


Cool thanks.

Some of the LA folks were saying that they were hearing of people getting an
Unable to access CD at the end of the install using wubi.

I will pass this info on to them.

Michael

On Fri, May 2, 2008 at 8:13 AM, Jason Sandlin <crane.aswp at gmail.com> wrote:

> Michael, I did another install of Ubuntu last night using wubi. This time
> it was a freshly burnt Ubuntu CD. I put the cd in while running windows.
> When the window popped up I selected install in windows.
> Everything went smooth. no hitches. I remember you said someone had some
> issues with wubi installs. Just wanted to let you know how mine went.
>
> Jason
>
> --
> Ubuntu AlabamaTeam LoCo
>    Blog @ http://www.alabamaubuntu.org/
>    Forums @ http://alabama.ubuntuforums.org/
>    Wiki @ https://wiki.ubuntu.com/AlabamaTeam/
>    Email @ info at alabamaubuntu.org
>
>
> --
> Ubuntu-us-al mailing list
> Ubuntu-us-al at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-us-al
>
>


-- 
Ubuntu AlabamaTeam LoCo
Forums @ http://alabama.ubuntuforums.org/
Wiki @ https://wiki.ubuntu.com/AlabamaTeam/

The 1-Man IT Department @ http://blog.1manit.net/
Ubuntu User #16666 | Linux User #451972
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-us-al/attachments/20080502/868913bd/attachment.htm 


More information about the Ubuntu-us-al mailing list