Is it not just that its stealing a bit for the Graphics?<br><br>I have had a mobo die on me, but it was my fault, I&#39;d been using a 300W PSU on a dual-core system (too lazy to go buy a new one)... didnt stop me claiming a new one off the warrenty though ;]... though I did get round to getting a 600w PSU =D<br>
<br>Oh, and theres something up with a board I happen to have by me, somethings overheating, (checked out RAM, PSU and CPU, and its not them) but since its a 800mhz system, I couldnt care less lol<br><br><div class="gmail_quote">
On Thu, Apr 17, 2008 at 9:29 PM, Farran Lee &lt;<a href="mailto:fazzy.baboon@ntlworld.com">fazzy.baboon@ntlworld.com</a>&gt; wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">



  
  

<div><div class="Ih2E3d">
<br>
On Thu, 2008-04-17 at 18:43 +0100, Chris Smith wrote:
<blockquote type="CITE">
<pre><font color="#000000">andylockran wrote:</font>
<font color="#000000">&gt; Andrew Oakley wrote that he&#39;d only had two motherboards die in the</font>
<font color="#000000">&gt; last 20 years.</font>
<font color="#000000">&gt; </font>
<font color="#000000">&gt; I&#39;ve not been so lucky, putting down around 5 of my PCs failings to</font>
<font color="#000000">&gt; the motherboard dying (albeit through some kind of PSU surge in a</font>
<font color="#000000">&gt; couple of cases).</font>
<font color="#000000">&gt; </font>
<font color="#000000">&gt; So how common is it?  Have you had a motherboard die on you?</font>

<font color="#000000">I&#39;ve had 4 in the space of a 2 weeks :) Turns out the PSU was toasted</font>
<font color="#000000">and was blowing each of the newly RMA&#39;d boards up. Lesson learnt pay</font>
<font color="#000000">some money for a decent PSU because I&#39;ve never lost a board after</font>
<font color="#000000">investing in a decent one.</font>

<font color="#000000">Chris</font>

</pre>
</blockquote>
<br></div>
slightly off the motherboard branch: just checked my system info, and it now says I have 1.9GB memory instead of 2! Definitely sending it back now...<div class="Ih2E3d"><br>
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
<tbody><tr>
<td>
<br>
===================================<br>
Farran Lee<br>
I&#39;m only 15 :P
</td>
</tr>
</tbody></table>
</div></div>

<br>--<br>
<a href="mailto:ubuntu-uk@lists.ubuntu.com">ubuntu-uk@lists.ubuntu.com</a><br>
<a href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-uk" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-uk</a><br>
<a href="https://wiki.ubuntu.org/UKTeam/" target="_blank">https://wiki.ubuntu.org/UKTeam/</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Mr JE Grabham