[ubuntu-uk] Network Manager Problem (Xubuntu 10.4)

Steve Fisher xirconuk at gmail.com
Mon Oct 11 11:08:34 BST 2010


On 10 October 2010 23:13, Nigel Verity <nigelverity at hotmail.com> wrote:

>  Hi Guys
>
> I'm running Xubuntu 10.4. A couple of days ago I downloaded a routine
> update which required a reboot to complete. After that I had no wireless
> connectivity and no Network Manager applet (nm-applet) icon in the
> notification area.
>
> Following much experimentation I discovered I could get wi-fi and the
> nm-applet icon as long as I started the process using the command line in a
> terminal window, and kept that window open. As soon as I closed the window,
> the wi-fi connection was lost, together with the icon. Fortunately, a cable
> connection to my router continued to provide internet access, but with no
> nm-applet icon.
>
> Having run out of ideas, I created a new session at the login window.
> Amazingly everything worked fine as long as I logged in using the new "Test"
> session. The "Default" session still didn't work and that remains the case
> now.
>
> I now have a "Test" session that needs to be used all the time , and a
> "Default" session that is broken. Does anybody know how I can delete the
> current "Default" session and then rename the "Test" session to make that
> the new default?
>
> Although of less importance now, I'd be interested in any ideas as to the
> fundamental cause of the problem in case it ever happens again.
>
> Thanks and regards
>
> Nige
>
> --
> ubuntu-uk at lists.ubuntu.com
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-uk
> https://wiki.ubuntu.com/UKTeam/
>
>
Do not use XFCE, but can you launch from alt+f2 run box or "nm-applett &" in
a terminal, no quotes.  Look for somewhere to add it as a start-up item.

Steve
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-uk/attachments/20101011/cbd10835/attachment.htm 


More information about the ubuntu-uk mailing list