[ubuntu-uk] Connecting to my ethernet Connection......

keith keith at grumpyface.me.uk
Fri Feb 13 17:21:42 GMT 2009


No John,

The "never" means that ethernet (or is it wireless?) has /never/ connected!

Keith
 
---
Keith Bowerman,
Prestwood, south Staffs, England.


----- Original Message ----
From: John <jakewc2 at sky.com>
To: British Ubuntu Talk <ubuntu-uk at lists.ubuntu.com>
Sent: Friday, 13 February, 2009 2:25:16 PM
Subject: Re: [ubuntu-uk] Connecting to my ethernet Connection......

Ok, have checked the connections, and rebooted, but its still showing 
never in the network box. Would that be what is causing the wired 
connection problem?

John.

Matt Jones wrote:
> It sounds like it could be the router/switch/modem on the other end of
> the cable, especially with the dying wireless as well.
>
> On Fri, Feb 13, 2009 at 12:36 PM, John <jakewc2 at sky.com> wrote:
>  
>> I am having problems connecting to my ethernet connection, when the two
>> green lights appear, its still waiting for an address, when I look in
>> the Network box, it says Auto eth0.....never. I have rebooted the
>> machine, for it to try to just connect to the etherneet cable but it
>> keeps connecting to the wireless connection.
>>
>> I just wondered if that had something to do with it not connecting to
>> the ethernet network.
>>
>> It connects to the wireless ok, but that keeps on disconnecting when
>> downloading updates.
>>
>> Does anybody have a ideas on why this is happening?
>>
>> Thank you.
>>
>> John.
>>
>> --
>> ubuntu-uk at lists.ubuntu.com
>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-uk
>> https://wiki.ubuntu.com/UKTeam/
>>
>>    
>
>  


-- 
ubuntu-uk at lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-uk
https://wiki.ubuntu.com/UKTeam/




More information about the ubuntu-uk mailing list