[Bug 1249077] [NEW] panel settings not loaded on startup

F.Cavarretta 1249077 at bugs.launchpad.net
Thu Nov 7 19:47:55 UTC 2013


Public bug reported:

After upgrading from Xubuntu 13.03 to Xubuntu 13.10, upon startup  panel settings not loaded.
In particular, in applications window no title bar is present: to make it appear I always have to go into panel preferences menu.
Once the panel prefecence appear, the title bar shows up, even if a don't touch anything in the panel preference window.
It seems that just opening panel prefecence widow, make setting to be correctly reloaded.

** Affects: ubuntu
     Importance: Undecided
         Status: New

** Package changed: sugar-0.88 (Ubuntu) => ubuntu

-- 
You received this bug notification because you are a member of Sugar
Team, which is subscribed to sugar-0.88 in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1249077

Title:
   panel settings not loaded on startup

Status in Ubuntu:
  New

Bug description:
  After upgrading from Xubuntu 13.03 to Xubuntu 13.10, upon startup  panel settings not loaded.
  In particular, in applications window no title bar is present: to make it appear I always have to go into panel preferences menu.
  Once the panel prefecence appear, the title bar shows up, even if a don't touch anything in the panel preference window.
  It seems that just opening panel prefecence widow, make setting to be correctly reloaded.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/1249077/+subscriptions



More information about the Ubuntu-sugarteam mailing list