[ubuntu-studio-users] Continuing problem with Ubuntu upgrade

sciguy at vex.net sciguy at vex.net
Mon Feb 11 23:46:31 UTC 2019


I meant that it was set to pppoe. My computer is dual-boot, and works perfectly under Windows.

> -----Original Message-----
> From: ubuntu-studio-users <ubuntu-studio-users-
> bounces at lists.ubuntu.com> On Behalf Of Ralf Mardorf
> Sent: Monday, February 11, 2019 5:12 AM
> To: ubuntu-studio-users at lists.ubuntu.com
> Subject: Re: [ubuntu-studio-users] Continuing problem with Ubuntu upgrade
> 
> On Sun, 10 Feb 2019 22:24:13 -0500, sciguy at vex.net wrote:
> >The router knows about pppoe.
> 
> What does "the router knows" mean?
>                       ^^^^^
> 
> You need to enable PPPoE pass through by the router's settings dialog.
> 
> However, that it worked in the past, doesn't mean that it is still working,
> since network providers tend to migrate from one kind of access to another.
> 
> I own a router that is theoretically able to provide PPPoE pass through, but
> related to a change from ADSL to VDSL bitstream access one session port and
> the used firmware version, the option is not available.
> 
> Does your router's firmware provide PPPoE pass through?
> Isn't the network provider's access via one session port?
> If so, is PPPoE pass through enabled by the router's settings?
> 
> With the wrong firmware, resp. one session port access the router's PPPoE
> pass through feature is null and void.
> 
> --
> ubuntu-studio-users mailing list
> ubuntu-studio-users at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users




More information about the ubuntu-studio-users mailing list