trouble with fast track c400

Mike Holstein mikeh789 at gmail.com
Tue May 21 14:34:48 UTC 2013


On May 21, 2013 10:15 AM, "Ralf Mardorf" <ralf.mardorf at alice-dsl.net> wrote:
>
> I use all of my Linux, also Ubuntu Studio, neither with jackdbus, nor
> with pulseaudio. I strongly recommend to remove the package pulseaudio

Pulseaudio has nothing to do with creating or fixing your problem. It also
contributes nothing to hardware support. I would only remove pulseaudio if
you need or want to. Having first hand experience both with and without
Pulseaudio, I have had issues both ways. I have also had flawless
performance both ways. I suggest sticking with the default as long as
possible for support reasons. Cheers and good luck

> and to use jackd instead of jackdbus. From a terminal or script simply
> run jackd and if you should start it by QjackCtl, uncheck "Enable D-Bus
> interface" in OjackCtl > Setup... > Misc.
>
> If you're using session handlers, I strongly recommend not to do this,
> instead IMO it's more comfortable to use scripts, you might need
> jackdbus, I don't know, perhaps somebody else could chime in. Len?
> Somebody else?
>
>
> --
> Ubuntu-Studio-users mailing list
> Ubuntu-Studio-users at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-studio-users/attachments/20130521/9e763c30/attachment-0001.html>


More information about the Ubuntu-Studio-users mailing list