Boot splash screen

aYo Binitie ayobinitie at googlemail.com
Fri Apr 23 13:36:23 BST 2010


I hope not - what is life without Compiz. I never had a problem before - yes
I know this is a new release :) - but they all need to work together in
harmony.
By the by I think Ubuntu now needs to be called Blindingly FAST. Its so fast
i feed the rush of wind as it boots up

On Fri, Apr 23, 2010 at 12:28 PM, Ricardo Lameiro
<ricardolameiro at gmail.com>wrote:

> well, could it be because of the compiz effects? maybe they are messing
> with it?
>
>
> 2010/4/23 aYo Binitie <ayobinitie at googlemail.com>
>
>> I'll take you on that -
>> re the pointer: I have a wheel mouse theme, and the wheel graphics do not
>> show on the desktop, just the default pointer however if the mouse is over
>> firefox the proper wheel graphics appear
>>
>>
>> ---------- Forwarded message ----------
>> From: Ricardo Lameiro <ricardolameiro at gmail.com>
>> Date: Fri, Apr 23, 2010 at 12:05 PM
>> Subject: Re: Boot splash screen
>> To: Ubuntu Studio Users Help and Discussion <
>> ubuntu-studio-users at lists.ubuntu.com>
>>
>>
>> the splash screen is different now, since ubuntu changed to use plymouth,
>> maybe it is not very prety, but hey, at least we have a splash screen.
>> If someone want to help design a different one for the next release, it
>> will be great :D about the pointe, didnt get it, are you talking about the
>> pointer color or the shape?
>>
>> rlameiro
>>
>> 2010/4/23 aYo Binitie <ayobinitie at googlemail.com>
>>
>>>  Hi,
>>> I upgraded to Lucid 64 last night - It was nice and pretty painless, I
>>> have almost every thing working but for a couple of things
>>>
>>> 1. The Mouse does not display its selected icon when its over the
>>> desktop. It renders ok over opened applications and browsers but over the
>>> desktop its a plain white pointer.
>>>
>>> 2. the Boot splash screen has not changed and its rendered really
>>> horribly. The resolution is completely out of whack and no amount of
>>> rejigging in the start up manager seems to be able to rectify this.
>>>
>>> Any ideas??
>>>
>>> aYo
>>>
>>> --
>>> Ubuntu-Studio-users mailing list
>>> Ubuntu-Studio-users at lists.ubuntu.com
>>> Modify settings or unsubscribe at:
>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> Fagote / Contrafagote
>> Bassoon / Contra-bassoon
>> http://myspace.com/ricardolameiro
>>
>> --
>> Ubuntu-Studio-users mailing list
>> Ubuntu-Studio-users at lists.ubuntu.com
>> Modify settings or unsubscribe at:
>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users
>>
>>
>>
>> --
>> Ubuntu-Studio-users mailing list
>> Ubuntu-Studio-users at lists.ubuntu.com
>> Modify settings or unsubscribe at:
>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users
>>
>>
>
>
> --
> Fagote / Contrafagote
> Bassoon / Contra-bassoon
> http://myspace.com/ricardolameiro
>
> --
> Ubuntu-Studio-users mailing list
> Ubuntu-Studio-users at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-studio-users/attachments/20100423/90ecd3d0/attachment.htm 


More information about the Ubuntu-Studio-users mailing list