AW: Re: UbuntuStudio webpage - link error in the news section

saearea-test at yahoo.com saearea-test at yahoo.com
Wed May 27 11:50:21 BST 2009


Thank you very much!




________________________________
Von: "beejunk at gmail.com" <beejunk at gmail.com>
An: Ubuntu Studio Users List <ubuntu-studio-users at lists.ubuntu.com>
Gesendet: Mittwoch, den 27. Mai 2009, 07:06:38 Uhr
Betreff: Re: Re: UbuntuStudio webpage - link error in the news section

On May 26, 2009 6:39am, Luis de Bethencourt <luisbg at ubuntu.com> wrote:
> On Tue, May 26, 2009 at 12:15 PM,  saearea-test at yahoo.com> wrote:
> 
> > Hello,
> 
> >
> 
> > I've found a link error on the ubuntustudio webpage. Does anyone know who
> 
> > would be responsible to fix it?
> 
> >
> 
> > http://ubuntustudio.org/news  Get Ubuntu Studio 9.04 final now. (the link
> 
> > points to 8.10)
> 
> >
> 
> > Thank you very much in advance.
> 
> >
> 
> > Sincerely,
> 
> >
> 
> > Stefan
> 
> >
> 
> 
> 
> Fixed. Sorry.
> 
> 
> 
> Luis
> 
> 
> 
> --
> 
> Ubuntu-Studio-users mailing list
> 
> Ubuntu-Studio-users at lists.ubuntu.com
> 
> Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users

Speaking of the website, I have a very small nitpick.  The word 'logo' appears in the far upper left corner of the website when I visit the page.  Does anyone else see that?  It doesn't seem like it should be there. . .

It's the small things. :)

-Brian


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-studio-users/attachments/20090527/791abe3a/attachment-0001.htm 


More information about the Ubuntu-Studio-users mailing list