<div dir="ltr">## Bug Triage ##<br><br>I was already on a few I got pings over night.<br>When looking at the queue I found 14 bugs to check today.<br><br>Worth to mention:<br>1865152 rdma-core: SoftRoCE device disappears<br>=> continues to be non reproducible for us :-/<br><br>1867223 apache2: another case of TLS v1.3 fallout.<br>I marked regression-update and an upstream  patch is already provided. Might be worth considering this AND to later check if it helped some of bug 1865900 as well.<br>Assigned to mdeslaur for now who was doing the initial upload.<br><br><br>## Proposed migration ##<br><br>- Helped openbios to get along and fix compatibility with qemu 4.2 that is in Focal<br><br>- debugged and filed global FTFBS 1867316<br>  - TL;DR the new gcc-9 FTFBFSed everything<br>  - gladly I got contact to doko who removed it from proposed<div>  - Note: This was holding back our chrony upload which now is green<br><br>- I was further working on pglogical related test issues<br>  That is about bringing back parts of the binaries we removed with postgresql-11.<br>  Those which have grown postgresql-12 support since then are on the way back but<br>  the pglogical* tests were never good so they need some overrides (MP up)<br><br>- There as a bug on azure-cli that needed some pinging to get through<br>  new queue (resolved now)<br><br>- In a similar fashion I was evaluating if networkmanager-openconnect could<br>  become a sync and does not violate FF to fix some issues in 20.04 and<br>  then synced it.<br><br>- (to admit yesterday evening) I was looking at posgresql-12 which shows up in our list<br>  as its build failed on s390x with llvm<br>  => <a href="https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/postgresql-12/+bug/1867173">https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/postgresql-12/+bug/1867173</a><br>  That was passed to upstream & IBM.<br>  Now today I found a new rebuild<br>  => <a href="https://launchpad.net/ubuntu/+source/postgresql-12/12.2-1ubuntu2">https://launchpad.net/ubuntu/+source/postgresql-12/12.2-1ubuntu2</a><br>  Trying to resolve that for now "Build using LLVM 10, still use LLVM 9 on s390x"<br>  And that had a known flaky libreoffice@armhf issue which I retriggered as that<div>  usually is enough.<br><br>- everything else in there ruby/libxcrypt/libfido2 was mentioned before - no change on these.<br clear="all"><div><br></div>-- <br><div dir="ltr" class="gmail_signature" data-smartmail="gmail_signature">Christian Ehrhardt<br>Staff Engineer, Ubuntu Server<br>Canonical Ltd</div></div></div></div>