[Bug 1255464] Re: radosgw init script missing from 0.64 onwards.

James Page james.page at ubuntu.com
Thu Nov 28 15:56:16 UTC 2013


** Description changed:

- The radosgw upstart configurations started shipping in 13.10; however
- one namespace conflicts with the radosgw init script but does not do the
- same thing; so upgrades will break.
+ [Impact]
+ RADOS Gateway users upgrading from raring that rely on the init script to start the radosgw will be broken as the init script has been replaces by a non-equivalent upstart configuration
+ 
+ [Test Case]
+ sudo service radosgw start
+ (starts upstart configuration which is actually an instance type upstart config).
+ radosgw process is not started.
+ 
+ [Regression Potential]
+ The fix is to rename the radosgw upstart configuration to radosgw-instance so that both the upstart configurations and the init script get installed; the radosgw-instance upstart configuration is started by the radosgw event so should still work OK.
+ 
+ [Original Bug Report]
+ The radosgw upstart configurations started shipping in 13.10; however one namespace conflicts with the radosgw init script but does not do the same thing; so upgrades will break.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Server Team, which is subscribed to ceph in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1255464

Title:
  radosgw init script missing from 0.64 onwards.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/ceph/+bug/1255464/+subscriptions



More information about the Ubuntu-server-bugs mailing list