problema cu mplayer

Lucian lucianpb at gmail.com
Sun Apr 10 14:34:38 CDT 2005


Mplayer nu vrea sa porneasca cu nici un chip, am incercat toate
versiunile pe care le-am gasit cu apt (respectiv pt 586 si 386), nici
una nu a mers. Mesajul de eroare este:

MPlayer interrupted by signal 11 in module: decode_audio
- MPlayer crashed by bad usage of CPU/FPU/RAM.
  Recompile MPlayer with --enable-debug and make a 'gdb' backtrace and
  disassembly. Details in DOCS/HTML/en/bugreports_what.html#bugreports_crash.
- MPlayer crashed. This shouldn't happen.
  It can be a bug in the MPlayer code _or_ in your drivers _or_ in your
  gcc version. If you think it's MPlayer's fault, please read
  DOCS/HTML/en/bugreports.html and follow the instructions there. We can't and
  won't help unless you provide this information when reporting a possible bug.

Am zis, "ok, asta e, bagam din surse".. de unde:

Eroare la compilare:

/usr/X11R6/lib/libGL.a(glxcmds.o)(.text+0x2eea): In function `glXGetMscRateOML':
: undefined reference to `XF86VidModeQueryVersion'
/usr/X11R6/lib/libGL.a(glxcmds.o)(.text+0x2f1a): In function `glXGetMscRateOML':
: undefined reference to `XF86VidModeGetModeLine'
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [mplayer] Error 1

Folosesc Hoarty (instalat din RC, aduc la zi cu apt-get dist-upgrade),
kernel 2.6.10-5-386, gcc 3.3

.. Fara MPlayer sta cam degeaba masinuta mea si e pacat; din pacate
Totem habar nu are sa playeze majoritatea filmelor intrucat ii lipsesc
"additional plugins" si oricum se misca extraordinar de incet.

Sugestii ?



More information about the ubuntu-ro mailing list