<br><br><div class="gmail_quote">On Mon, Oct 12, 2009 at 10:20 PM,  <span dir="ltr"><<a href="mailto:ubuntu-qa-request@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa-request@lists.ubuntu.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
Send Ubuntu-qa mailing list submissions to<br>
        <a href="mailto:ubuntu-qa@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa@lists.ubuntu.com</a><br>
<br>
To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit<br>
        <a href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-qa" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-qa</a><br>
or, via email, send a message with subject or body 'help' to<br>
        <a href="mailto:ubuntu-qa-request@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa-request@lists.ubuntu.com</a><br>
<br>
You can reach the person managing the list at<br>
        <a href="mailto:ubuntu-qa-owner@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa-owner@lists.ubuntu.com</a><br>
<br>
When replying, please edit your Subject line so it is more specific<br>
than "Re: Contents of Ubuntu-qa digest..."<br>
<br>
<br>
Today's Topics:<br>
<br>
   1. Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results (Joseph Salisbury)<br>
   2. Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results (Joseph Salisbury)<br>
   3. Re: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
      (<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>)<br>
   4. Re: Re: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
      (<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>)<br>
   5. Re: Re: Re: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
      (<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>)<br>
   6. Re: Re: Re: Re: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
      (<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>)<br>
<br>
<br>
----------------------------------------------------------------------<br>
<br>
Message: 1<br>
Date: Fri, 9 Oct 2009 21:10:44 -0400<br>
From: Joseph Salisbury <<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>><br>
Subject: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
To: Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>><br>
Cc: <a href="mailto:ubuntu-qa@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa@lists.ubuntu.com</a>, <a href="mailto:ubuntu-server@lists.ubuntu.com">ubuntu-server@lists.ubuntu.com</a><br>
Message-ID:<br>
        <<a href="mailto:453feaee0910091810i7f38aa55kcb5db1bc1fc44bac@mail.gmail.com">453feaee0910091810i7f38aa55kcb5db1bc1fc44bac@mail.gmail.com</a>><br>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1<br>
<br>
On Fri, Oct 9, 2009 at 8:28 PM, Dustin Kirkland<br>
<<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>> wrote:<br>
> On Fri, Oct 9, 2009 at 6:54 PM, Joseph Salisbury<br>
> <<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>> wrote:<br>
>> I completed the testcase UEC-003 as it is listed on:<br>
>> <a href="http://testcases.qa.ubuntu.com/Install/ServerEConfig" target="_blank">http://testcases.qa.ubuntu.com/Install/ServerEConfig</a><br>
>><br>
>> There were no errors reported during any of the steps listed in the<br>
>> testcase. ?However, I did notice that there was not a step listed to<br>
>> specifically add the "Node Controller" installed in testcase UEC-002.<br>
>> Then again, I'm still fairly new with Eucalyptus ;-)<br>
>><br>
>> One thing I did notice was that the "Node Controller" was not<br>
>> available on the network(Or from the Cluster Controller) via ssh,<br>
>> ping, etc by using the IP address specified during installation.<br>
>> Maybe this is to be expected?<br>
><br>
> Joe-<br>
><br>
> Thanks so much for responding to our call for testing.<br>
><br>
> Step 1 on that page should have found your node on your network:<br>
><br>
> ? 1. On Cluster search and confirm the addition of the node, type<br>
> ? ? ?sudo euca_conf --no-rsync --discover-nodes<br>
<br>
I don't believe that my node was found.  But then again, I never told<br>
the Cluster what my nodes IP address(Or MAC Address) was, so how could<br>
it know how to address it?  During the Cluster installation, I<br>
specified some Virtual IP Addresses that will be used(Step 26 of<br>
UEC-001), but nothing specific to a node.  Should the be a step in<br>
UEC-003 to do something like: sudo euca_conf -addnode<br>
IP_ADDRESS_OF_NODE ? The following is the output from that command:<br>
### Begin Output ###<br>
$ sudo euca_conf --no-rsync --discover-nodes<br>
--2009-10-09 16:17:28--  <a href="http://127.0.0.1:8774/axis2/services/" target="_blank">http://127.0.0.1:8774/axis2/services/</a><br>
Connecting to 127.0.0.1:8774... connected.<br>
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK<br>
Length: 730 [text/html]<br>
Saving to: `STDOUT'<br>
<br>
100%[======================================>] 730         --.-K/s   in 0s<br>
<br>
2009-10-09 16:17:28 (152 MB/s) - `-' saved [730/730]<br>
<br>
<br>
INFO: We expect all nodes to have eucalyptus installed in<br>
//var/lib/eucalyptus/keys for key<br>
<br>
synchronization.<br>
### End Output ###<br>
<br>
><br>
> However, if your node is not responding to network traffic, then it<br>
> won't be discoverable.<br>
Yes :-) So the euca_conf -addnode command I mentioned earlier would<br>
have probably failed anyway.<br>
><br>
> Did you configure the networking of that Node Controller to use static<br>
> networking? ?Also, do you have more than one network interface? ?If<br>
> you answer "yes" to either question, I suspect you're hitting:<br>
> ?* <a href="https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/eucalyptus/+bug/446023" target="_blank">https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/eucalyptus/+bug/446023</a><br>
<br>
I answer yes to both those questions ;-)  I have four network<br>
interfaces(But the installer only lets me specify one).  I specified a<br>
static IP address for eth0.<br>
It does look like the description for bug 446023.<br>
<br>
><br>
> If this looks like your bug, would you please attach your Node's<br>
> /etc/network/interfaces file to that bug?<br>
<br>
Yes, I will do this.  But I think I'll have to manually write down the<br>
contents of the interfaces file from the console and then type it back<br>
in, since there's no network access ;-)  I'll have to do this on<br>
Monday when I have physical access to the machine again.<br>
<br>
Thanks for the feedback.<br>
<br>
><br>
> Thanks,<br>
> :-Dustin<br>
><br>
<br>
<br>
<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 2<br>
Date: Sat, 10 Oct 2009 22:30:04 -0400<br>
From: Joseph Salisbury <<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>><br>
Subject: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
To: Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>><br>
Cc: <a href="mailto:ubuntu-qa@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa@lists.ubuntu.com</a>, <a href="mailto:ubuntu-server@lists.ubuntu.com">ubuntu-server@lists.ubuntu.com</a><br>
Message-ID:<br>
        <<a href="mailto:453feaee0910101930o69844d80l6eb2ad417da5e368@mail.gmail.com">453feaee0910101930o69844d80l6eb2ad417da5e368@mail.gmail.com</a>><br>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1<br>
<br>
On Sat, Oct 10, 2009 at 7:45 PM, Dustin Kirkland<br>
<<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>> wrote:<br>
> On Fri, Oct 9, 2009 at 8:10 PM, Joseph Salisbury<br>
> <<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>> wrote:<br>
>> I don't believe that my node was found. ?But then again, I never told<br>
>> the Cluster what my nodes IP address(Or MAC Address) was, so how could<br>
>> it know how to address it? ?During the Cluster installation, I<br>
>> specified some Virtual IP Addresses that will be used(Step 26 of<br>
>> UEC-001), but nothing specific to a node. ?Should the be a step in<br>
>> UEC-003 to do something like: sudo euca_conf -addnode<br>
>> IP_ADDRESS_OF_NODE ?<br>
><br>
> You node should have been installed to use DHCP.<br>
<br>
During the Node installation, I canceled the DHCP request, so I could<br>
configure interface eth0 with a static IP address.  Should I not have<br>
configured the interface as a static IP address?  If so, would the<br>
Node have gotten one of the virtual IP addresses specified during the<br>
Cluster install?  What if there is another DHCP server on the same<br>
network?  Do the Nodes need to be on a private net with the Cluster?<br>
<br>
<br>
><br>
> After installation, it should be broadcasting that its a eucalyptus<br>
> node by avahi.<br>
><br>
> The discover-nodes command should pick up that avahi broadcast, and<br>
> detect the ip address, and prompt you to add the node.<br>
><br>
> If that's not working, there's probably a bug somewhere.<br>
<br>
Maybe this is also related to bug:<br>
<a href="https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/eucalyptus/+bug/446023" target="_blank">https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/eucalyptus/+bug/446023</a><br>
The Node is not acessable via the network using the static IP address<br>
I configured(After canceling the DHCP request).  I can run a wireshark<br>
trace to check if the Node is broadcasting that it is a eucalyptus<br>
node by avahi..<br>
<br>
I can also try to re-install the Node and let it grab an IP address via DHCP.<br>
<br>
><br>
> :-Dustin<br>
><br>
<br>
<br>
<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 3<br>
Date: Mon, 12 Oct 2009 15:08:46 +0000<br>
From: <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a><br>
Subject: Re: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
To: Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>>,        Joseph Salisbury<br>
        <<a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>><br>
Cc: <a href="mailto:ubuntu-qa@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa@lists.ubuntu.com</a>, <a href="mailto:ubuntu-server@lists.ubuntu.com">ubuntu-server@lists.ubuntu.com</a><br>
Message-ID: <<a href="mailto:001636b14d0b6360cc0475be4ea0@google.com">001636b14d0b6360cc0475be4ea0@google.com</a>><br>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"<br>
<br>
On Oct 11, 2009 1:38pm, Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>> wrote:<br>
> On Sat, Oct 10, 2009 at 9:30 PM, Joseph Salisbury<br>
<br>
> <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>> wrote:<br>
<br>
> > On Sat, Oct 10, 2009 at 7:45 PM, Dustin Kirkland<br>
<br>
> > <a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>> wrote:<br>
<br>
> >> On Fri, Oct 9, 2009 at 8:10 PM, Joseph Salisbury<br>
<br>
> >> <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>> wrote:<br>
<br>
> >>> I don't believe that my node was found. But then again, I never told<br>
<br>
> >>> the Cluster what my nodes IP address(Or MAC Address) was, so how could<br>
<br>
> >>> it know how to address it? During the Cluster installation, I<br>
<br>
> >>> specified some Virtual IP Addresses that will be used(Step 26 of<br>
<br>
> >>> UEC-001), but nothing specific to a node. Should the be a step in<br>
<br>
> >>> UEC-003 to do something like: sudo euca_conf -addnode<br>
<br>
> >>> IP_ADDRESS_OF_NODE ?<br>
<br>
> >><br>
<br>
> >> You node should have been installed to use DHCP.<br>
<br>
> ><br>
<br>
> > During the Node installation, I canceled the DHCP request, so I could<br>
<br>
> > configure interface eth0 with a static IP address. Should I not have<br>
<br>
> > configured the interface as a static IP address? If so, would the<br>
<br>
> > Node have gotten one of the virtual IP addresses specified during the<br>
<br>
> > Cluster install? What if there is another DHCP server on the same<br>
<br>
> > network? Do the Nodes need to be on a private net with the Cluster?<br>
<br>
> ><br>
<br>
> ><br>
<br>
> >><br>
<br>
> >> After installation, it should be broadcasting that its a eucalyptus<br>
<br>
> >> node by avahi.<br>
<br>
> >><br>
<br>
> >> The discover-nodes command should pick up that avahi broadcast, and<br>
<br>
> >> detect the ip address, and prompt you to add the node.<br>
<br>
> >><br>
<br>
> >> If that's not working, there's probably a bug somewhere.<br>
<br>
> ><br>
<br>
> > Maybe this is also related to bug:<br>
<br>
> > <a href="https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/eucalyptus/+bug/446023" target="_blank">https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/eucalyptus/+bug/446023</a><br>
<br>
> > The Node is not acessable via the network using the static IP address<br>
<br>
> > I configured(After canceling the DHCP request). I can run a wireshark<br>
<br>
> > trace to check if the Node is broadcasting that it is a eucalyptus<br>
<br>
> > node by avahi..<br>
<br>
> ><br>
<br>
> > I can also try to re-install the Node and let it grab an IP address via<br>
> DHCP.<br>
<br>
<br>
<br>
> Yeah, try that.<br>
<br>
<br>
<br>
> I'm pretty sure our installer is screwing up static IP address<br>
<br>
> configuration when installing Eucalyptus.<br>
<br>
I re-installed the node. However, the DHCP request during the install timed<br>
out and failed. I ensured the Cluster was up and running and the<br>
avahi-daemon and avahi-publish processes were running.<br>
<br>
I went ahead and re-installed using a static IP address to at least get the<br>
Node up. However, I'm back in the state where the Node is not accessable<br>
from the network again. The Node can ping out to the netowork, but it<br>
cannot be seen on the network to get in. I will try to massage the<br>
interfaces file like was done in bug 446023. I'll attach the bad interfaces<br>
file and a good one if I can get things working.<br>
<br>
Just let me know if you want me to try anything specific to debug the DHCP<br>
failure during install.<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
> --<br>
<br>
> :-Dustin<br>
<br>
-------------- next part --------------<br>
An HTML attachment was scrubbed...<br>
URL: <a href="https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20091012/5b7861f5/attachment-0001.htm" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20091012/5b7861f5/attachment-0001.htm</a><br>

<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 4<br>
Date: Mon, 12 Oct 2009 15:23:36 +0000<br>
From: <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a><br>
Subject: Re: Re: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
To: Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>>,<br>
        <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a><br>
Cc: <a href="mailto:ubuntu-qa@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa@lists.ubuntu.com</a>, <a href="mailto:ubuntu-server@lists.ubuntu.com">ubuntu-server@lists.ubuntu.com</a><br>
Message-ID: <<a href="mailto:0015176f0de076ebf50475be831e@google.com">0015176f0de076ebf50475be831e@google.com</a>><br>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"<br>
<br>
On Oct 12, 2009 11:12am, Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>> wrote:<br>
> On Mon, Oct 12, 2009 at 10:08 AM, <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>> wrote:<br>
<br>
> > I re-installed the node. However, the DHCP request during the install<br>
> timed<br>
<br>
> > out and failed. I ensured the Cluster was up and running and the<br>
<br>
> > avahi-daemon and avahi-publish processes were running.<br>
<br>
> ><br>
<br>
> > I went ahead and re-installed using a static IP address to at least get<br>
> the<br>
<br>
> > Node up. However, I'm back in the state where the Node is not accessable<br>
<br>
> > from the network again. The Node can ping out to the netowork, but it<br>
> cannot<br>
<br>
> > be seen on the network to get in. I will try to massage the interfaces<br>
> file<br>
<br>
> > like was done in bug 446023. I'll attach the bad interfaces file and a<br>
> good<br>
<br>
> > one if I can get things working.<br>
<br>
> ><br>
<br>
> > Just let me know if you want me to try anything specific to debug the<br>
> DHCP<br>
<br>
> > failure during install.<br>
<br>
<br>
<br>
> If you post your interfaces file here, we can probably help you work<br>
> through it.<br>
<br>
<br>
<br>
> :-Dustin<br>
<br>
<br>
I got it working. I just copied what you did to your files in the bug<br>
report ;-) I can now access the Node from the network. I attached my<br>
original interfaces file and a modified working file to the bug. I can<br>
re-run the steps in UEC-003 now that the node is available. Any other<br>
specific tests I should try?<br>
<br>
Thanks,<br>
<br>
Joe<br>
-------------- next part --------------<br>
An HTML attachment was scrubbed...<br>
URL: <a href="https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20091012/fedd9b9f/attachment-0001.htm" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20091012/fedd9b9f/attachment-0001.htm</a><br>

<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 5<br>
Date: Mon, 12 Oct 2009 16:43:41 +0000<br>
From: <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a><br>
Subject: Re: Re: Re: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
To: Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>>,<br>
        <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a><br>
Cc: <a href="mailto:ubuntu-qa@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa@lists.ubuntu.com</a>, <a href="mailto:ubuntu-server@lists.ubuntu.com">ubuntu-server@lists.ubuntu.com</a><br>
Message-ID: <<a href="mailto:0016e6465540d5a1270475bfa18e@google.com">0016e6465540d5a1270475bfa18e@google.com</a>><br>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"<br>
<br>
On Oct 12, 2009 12:24pm, Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>> wrote:<br>
> On Mon, Oct 12, 2009 at 10:23 AM, <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>> wrote:<br>
<br>
> > I got it working. I just copied what you did to your files in the bug<br>
> report<br>
<br>
> > ;-) I can now access the Node from the network. I attached my original<br>
<br>
> > interfaces file and a modified working file to the bug. I can re-run the<br>
<br>
> > steps in UEC-003 now that the node is available. Any other specific<br>
> tests I<br>
<br>
> > should try?<br>
<br>
<br>
<br>
> Can you try running instances, as described at the bottom of that bug?<br>
<br>
<br>
<br>
> If you get to that, then you should be pretty proud of yourself...<br>
<br>
> You have a working cloud ;-)<br>
<br>
<br>
<br>
> :-Dustin<br>
<br>
<br>
I am also able to discover the node now with: sudo euca_conf --no-rsync<br>
--discover-nodes :-)<br>
<br>
I'll try running some instances, but I don't that described in the bug. Is<br>
there a testcase or a doc on the wiki that describes running instances? If<br>
not, I'll figure it out.<br>
<br>
<br>
Thanks,<br>
<br>
Joe<br>
-------------- next part --------------<br>
An HTML attachment was scrubbed...<br>
URL: <a href="https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20091012/626e840e/attachment-0001.htm" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20091012/626e840e/attachment-0001.htm</a><br>

<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 6<br>
Date: Mon, 12 Oct 2009 16:50:38 +0000<br>
From: <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a><br>
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Eucalyptus UEC-003 Test Results<br>
To: Dustin Kirkland <<a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>>,<br>
        <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a><br>
Cc: <a href="mailto:ubuntu-qa@lists.ubuntu.com">ubuntu-qa@lists.ubuntu.com</a>, <a href="mailto:ubuntu-server@lists.ubuntu.com">ubuntu-server@lists.ubuntu.com</a><br>
Message-ID: <<a href="mailto:0022152d7fddb503910475bfba7b@google.com">0022152d7fddb503910475bfba7b@google.com</a>><br>
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"<br>
<br>
On Oct 12, 2009 12:43pm, <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a> wrote:<br>
> On Oct 12, 2009 12:24pm, Dustin Kirkland <a href="mailto:dustin.kirkland@gmail.com">dustin.kirkland@gmail.com</a>> wrote:<br>
> > On Mon, Oct 12, 2009 at 10:23 AM, <a href="mailto:josephtsalisbury@gmail.com">josephtsalisbury@gmail.com</a>> wrote:<br>
> ><br>
> > > I got it working. I just copied what you did to your files in the bug<br>
> report<br>
> ><br>
> > > ;-) I can now access the Node from the network. I attached my original<br>
> ><br>
> > > interfaces file and a modified working file to the bug. I can re-run<br>
> the<br>
> ><br>
> > > steps in UEC-003 now that the node is available. Any other specific<br>
> tests I<br>
> ><br>
> > > should try?<br>
> ><br>
> ><br>
> ><br>
> > Can you try running instances, as described at the bottom of that bug?<br>
> ><br>
> ><br>
> ><br>
> > If you get to that, then you should be pretty proud of yourself...<br>
> ><br>
> > You have a working cloud ;-)<br>
> ><br>
> ><br>
> ><br>
> > :-Dustin<br>
> ><br>
<br>
> I am also able to discover the node now with: sudo euca_conf --no-rsync<br>
> --discover-nodes :-)<br>
<br>
> I'll try running some instances, but I don't that described in the bug.<br>
> Is there a testcase or a doc on the wiki that describes running<br>
> instances? If not, I'll figure it out.<br>
<br>
I found the info: <a href="https://help.ubuntu.com/community/UEC" target="_blank">https://help.ubuntu.com/community/UEC</a> :-)<br>
<br>
I'll let you know if there are any issues with starting some instances.<br>
<br>
<br>
<br>
> Thanks,<br>
<br>
> Joe<br>
-------------- next part --------------<br>
An HTML attachment was scrubbed...<br>
URL: <a href="https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20091012/be5df51b/attachment.htm" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20091012/be5df51b/attachment.htm</a><br>
<br>
------------------------------<br>
<font color="#888888"><br>
--<br>
Ubuntu-qa mailing list<br>
<a href="mailto:Ubuntu-qa@lists.ubuntu.com">Ubuntu-qa@lists.ubuntu.com</a><br>
Modify settings or unsubscribe at: <a href="https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-qa" target="_blank">https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-qa</a><br>
<br>
<br>
End of Ubuntu-qa Digest, Vol 24, Issue 2<br>
****************************************<br>
</font></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>______________________________<br>|                                                   |<br>|          Think Different!                    |<br>|                                                   |<br>
|                 chand priyankara         |<br>|_____________________________|<br>