Ubuntu-qa Digest, Vol 38, Issue 3

Tim Marshall timlinux.marshall3 at gmail.com
Sun Dec 26 21:32:30 UTC 2010


Hi guys sorry this is sort but theres a bug in 11.04 where i carnt seem to
change the volume on the icon notifier.

On Sun, Dec 26, 2010 at 7:55 PM, <ubuntu-qa-request at lists.ubuntu.com> wrote:

> Send Ubuntu-qa mailing list submissions to
>        ubuntu-qa at lists.ubuntu.com
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>        https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-qa
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>        ubuntu-qa-request at lists.ubuntu.com
>
> You can reach the person managing the list at
>        ubuntu-qa-owner at lists.ubuntu.com
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of Ubuntu-qa digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>   1. Unity Testing in a VM (Jean-Baptiste Lallement)
>   2. Hello all (ukyo yagamura)
>   3. 10.10 / 11.04 error? (Linden)
>   4. Re: 10.10 / 11.04 error? (Charles Profitt)
>   5. Re: 10.10 / 11.04 error? (Robert Ian Hawdon)
>   6. Re: 10.10 / 11.04 error? (Jeremy)
>   7. Re: 10.10 / 11.04 error? (Linden)
>   8. Re: 10.10 / 11.04 error? (Linden)
>   9. Re: 10.10 / 11.04 error? (Omer Akram)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Thu, 23 Dec 2010 11:10:24 +0100
> From: Jean-Baptiste Lallement <jean-baptiste at ubuntu.com>
> Subject: Unity Testing in a VM
> To: Ubuntu QA <ubuntu-qa at lists.ubuntu.com>
> Message-ID: <4D132010.5030007 at ubuntu.com>
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
>
> Hi all,
>
> Oracle released VirtualBox 4.0 yesterday.
>
> Amongst other major changes [1] one the most noticeable improvement is
> that they fixed Unity/Compiz crashes in Natty. This means that we can
> now run Unity in a VM and the performances are pretty good.
>
> To enable 3D support in VBox, download and install VBox 4.0 [2], install
> the guest additions, then verify that the 3D driver is enabled:
>
> $ glxinfo|grep render
> direct rendering: Yes
> OpenGL renderer string: Chromium
>
> Happy Unity Testing, we are waiting for your feedback.
>
> [1] http://www.virtualbox.org/wiki/Changelog
> [2] http://www.virtualbox.org/wiki/Linux_Downloads
>
> --
> Jean-Baptiste
> irc: jibel
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Sat, 25 Dec 2010 09:17:06 +0700
> From: ukyo yagamura <ukyo.yagamura at gmail.com>
> Subject: Hello all
> To: ubuntu-qa at lists.ubuntu.com
> Message-ID:
>        <AANLkTinD_CrxSS6yTvhg6HmQeYq6hJmQK0VRaBoGOWYV at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Hello all,
>
> My name is Ukyo Yagamura. I've experienced as Ubuntu user for almost 3 year
> (since Ubuntu 7.04) and 1 year in developing linux device drivers for
> embeded device.
>
> Nowadays, I'm working at Telecom network operator in Bangkok, Thailand. My
> work usually involves opensource softwares in the communication system.
>
> It is a great pleasure to be here as Ubuntu volunteer.
> Thank you for this opportunity.
>
> BRs,
> Ukyo
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL:
> https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20101225/be71fd16/attachment-0001.htm
>
> ------------------------------
>
> Message: 3
> Date: Sun, 26 Dec 2010 12:56:03 -0600
> From: Linden <linden.940 at gmail.com>
> Subject: 10.10 / 11.04 error?
> To: Ubuntu-testing <ubuntu-qa at lists.ubuntu.com>
> Message-ID: <1293389763.4586.6.camel at linden-desktop>
> Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
>
> On my computer I am running 10.10 but if I go to About Ubuntu on toolbar
> its saying I am using 11.04. Is anyone else having the same on there
> 10.10?
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 4
> Date: Sun, 26 Dec 2010 14:19:20 -0500
> From: Charles Profitt <cprofitt at ubuntu.com>
> Subject: Re: 10.10 / 11.04 error?
> To: Linden <linden.940 at gmail.com>
> Cc: Ubuntu-testing <ubuntu-qa at lists.ubuntu.com>
> Message-ID: <1293391160.1958.2.camel at tardis-t500>
> Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
>
> On Sun, 2010-12-26 at 12:56 -0600, Linden wrote:
> > On my computer I am running 10.10 but if I go to About Ubuntu on toolbar
> > its saying I am using 11.04. Is anyone else having the same on there
> > 10.10?
> >
> >
>
> Nice catch... yes my computer is reporting that I am running Natty
> Narwhal.
>
> ~ cprofitt
> -------------- next part --------------
> A non-text attachment was scrubbed...
> Name: not available
> Type: application/pgp-signature
> Size: 198 bytes
> Desc: This is a digitally signed message part
> Url :
> https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20101226/fca2e3ff/attachment-0001.pgp
>
> ------------------------------
>
> Message: 5
> Date: Sun, 26 Dec 2010 19:24:46 +0000
> From: Robert Ian Hawdon <ian.hawdon at gmail.com>
> Subject: Re: 10.10 / 11.04 error?
> To: ubuntu-qa at lists.ubuntu.com
> Message-ID: <201012261924.53146.ian.hawdon at gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
>
> > On Sun, 2010-12-26 at 12:56 -0600, Linden wrote:
> > > On my computer I am running 10.10 but if I go to About Ubuntu on
> toolbar
> > > its saying I am using 11.04. Is anyone else having the same on there
> > > 10.10?
> >
> > Nice catch... yes my computer is reporting that I am running Natty
> > Narwhal.
> >
> > ~ cprofitt
>
> I'm running Kubuntu, and I don't think there's an "About Kubuntu" item in
> the
> K Menu, but when I run:
>
> cat /etc/issue
>
> I get:
>
> Ubuntu 10.10 \n \l
>
> So, I'm guessing the About Ubuntu program doesn't call the /etc/issue file
> for
> the actual version.
>
>
> --
> Robert Ian Hawdon (A.K.A. Dave Morrison)
>
> Administrator & Webmaster of OP-EZY
>
> Check out my blog: http://www.op-ezy.co.uk/~ian/<http://www.op-ezy.co.uk/%7Eian/>
>
> Most of my emails are signed with a PGP signature. For more
> information, please visit http://www.op-ezy.co.uk/~ian/pgp/<http://www.op-ezy.co.uk/%7Eian/pgp/>
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL:
> https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20101226/f5dc6cf0/attachment-0001.htm
> -------------- next part --------------
> A non-text attachment was scrubbed...
> Name: not available
> Type: application/pgp-signature
> Size: 490 bytes
> Desc: This is a digitally signed message part.
> Url :
> https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20101226/f5dc6cf0/attachment-0001.pgp
>
> ------------------------------
>
> Message: 6
> Date: Sun, 26 Dec 2010 11:25:43 -0800
> From: Jeremy <aeromechengr at gmail.com>
> Subject: Re: 10.10 / 11.04 error?
> To: Charles Profitt <cprofitt at ubuntu.com>
> Cc: Ubuntu-testing <ubuntu-qa at lists.ubuntu.com>
> Message-ID:
>        <AANLkTimB4V4MFM2SZUYgmUNvMdn4nQNXUeyzQbRN=omp at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> I got the same thing, even though the terminal said I'm still running
> 10.10.
>
> aeromech at aeromech-laptop:~$ lsb_release -a
> No LSB modules are available.
> Distributor ID:    Ubuntu
> Description:    Ubuntu 10.10
> Release:    10.10
> Codename:    maverick
>
>
> On Sun, Dec 26, 2010 at 11:19 AM, Charles Profitt <cprofitt at ubuntu.com
> >wrote:
>
> > On Sun, 2010-12-26 at 12:56 -0600, Linden wrote:
> > > On my computer I am running 10.10 but if I go to About Ubuntu on
> toolbar
> > > its saying I am using 11.04. Is anyone else having the same on there
> > > 10.10?
> > >
> > >
> >
> > Nice catch... yes my computer is reporting that I am running Natty
> > Narwhal.
> >
> > ~ cprofitt
> >
> > --
> > Ubuntu-qa mailing list
> > Ubuntu-qa at lists.ubuntu.com
> > Modify settings or unsubscribe at:
> > https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-qa
> >
> >
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL:
> https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20101226/e00a35c3/attachment-0001.htm
>
> ------------------------------
>
> Message: 7
> Date: Sun, 26 Dec 2010 13:31:29 -0600
> From: Linden <linden.940 at gmail.com>
> Subject: Re: 10.10 / 11.04 error?
> To: Robert Ian Hawdon <ian.hawdon at gmail.com>
> Cc: ubuntu-qa at lists.ubuntu.com
> Message-ID: <1293391889.4586.10.camel at linden-desktop>
> Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
>
> what Ver are you using of kubuntu?
>
> On Sun, 2010-12-26 at 19:24 +0000, Robert Ian Hawdon wrote:
> > > On Sun, 2010-12-26 at 12:56 -0600, Linden wrote:
> >
> > > > On my computer I am running 10.10 but if I go to About Ubuntu on
> > toolbar
> >
> > > > its saying I am using 11.04. Is anyone else having the same on
> > there
> >
> > > > 10.10?
> >
> > >
> >
> > > Nice catch... yes my computer is reporting that I am running Natty
> >
> > > Narwhal.
> >
> > >
> >
> > > ~ cprofitt
> >
> > I'm running Kubuntu, and I don't think there's an "About Kubuntu" item
> > in the K Menu, but when I run:
> >
> > cat /etc/issue
> >
> > I get:
> >
> > Ubuntu 10.10 \n \l
> >
> > So, I'm guessing the About Ubuntu program doesn't call the /etc/issue
> > file for the actual version.
> >
> >
> > --
> >
> > Robert Ian Hawdon (A.K.A. Dave Morrison)
> >
> > Administrator & Webmaster of OP-EZY
> >
> > Check out my blog: http://www.op-ezy.co.uk/~ian/<http://www.op-ezy.co.uk/%7Eian/>
> >
> > Most of my emails are signed with a PGP signature. For more
> >
> > information, please visit http://www.op-ezy.co.uk/~ian/pgp/<http://www.op-ezy.co.uk/%7Eian/pgp/>
> >
>
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 8
> Date: Sun, 26 Dec 2010 13:51:19 -0600
> From: Linden <linden.940 at gmail.com>
> Subject: Re: 10.10 / 11.04 error?
> To: Charles Profitt <cprofitt at ubuntu.com>
> Cc: Ubuntu-testing <ubuntu-qa at lists.ubuntu.com>
> Message-ID: <1293393079.4586.13.camel at linden-desktop>
> Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
>
> I had made a Bug report knowing that its with other people and not just
> me.
>
> I reported it as a security vulnerability as other files from 11.04
> could be getting mixed with 11.04 that could caused a system
> vulnerability
>
> Please go here an an report if you are affected or not.
>
> On Sun, 2010-12-26 at 14:19 -0500, Charles Profitt wrote:
> > On Sun, 2010-12-26 at 12:56 -0600, Linden wrote:
> > > On my computer I am running 10.10 but if I go to About Ubuntu on
> toolbar
> > > its saying I am using 11.04. Is anyone else having the same on there
> > > 10.10?
> > >
> > >
> >
> > Nice catch... yes my computer is reporting that I am running Natty
> > Narwhal.
> >
> > ~ cprofitt
>
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 9
> Date: Mon, 27 Dec 2010 00:55:15 +0500
> From: Omer Akram <om26er at ubuntu.com>
> Subject: Re: 10.10 / 11.04 error?
> To: Linden <linden.940 at gmail.com>
> Cc: Ubuntu-testing <ubuntu-qa at lists.ubuntu.com>
> Message-ID:
>        <AANLkTi=isPxhOUKKXi6K7W_CgW5KP99j=ExMp8JEq6zK at mail.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> seems like your link left behind here is the bug
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/694558
>
> On Mon, Dec 27, 2010 at 12:51 AM, Linden <linden.940 at gmail.com> wrote:
>
> > I had made a Bug report knowing that its with other people and not just
> > me.
> >
> > I reported it as a security vulnerability as other files from 11.04
> > could be getting mixed with 11.04 that could caused a system
> > vulnerability
> >
> > Please go here an an report if you are affected or not.
> >
> > On Sun, 2010-12-26 at 14:19 -0500, Charles Profitt wrote:
> > > On Sun, 2010-12-26 at 12:56 -0600, Linden wrote:
> > > > On my computer I am running 10.10 but if I go to About Ubuntu on
> > toolbar
> > > > its saying I am using 11.04. Is anyone else having the same on there
> > > > 10.10?
> > > >
> > > >
> > >
> > > Nice catch... yes my computer is reporting that I am running Natty
> > > Narwhal.
> > >
> > > ~ cprofitt
> >
> >
> >
> > --
> > Ubuntu-qa mailing list
> > Ubuntu-qa at lists.ubuntu.com
> > Modify settings or unsubscribe at:
> > https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-qa
> >
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL:
> https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-qa/attachments/20101227/88513750/attachment.htm
>
> ------------------------------
>
> --
> Ubuntu-qa mailing list
> Ubuntu-qa at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-qa
>
>
> End of Ubuntu-qa Digest, Vol 38, Issue 3
> ****************************************
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-quality/attachments/20101226/642beb34/attachment.html>


More information about the Ubuntu-qa mailing list