Onderwerp : OpenOffice start niet op na herinstallatie

Auteur : Niels Egberts
E-mail : niels.egberts op gmail.com
Datum : Di Dec 9 13:42:51 GMT 2008


Krijg je errors te zien als je openoffice in de terminals opstart?

2008/12/4 Ann Van Roy <ann.van.roy op gmail.com>

> Beste allemaal,
> Tot nu toe gebruikte ik Open Office 2.1 (Ubuntu 8.04), maar zopas
> installeerde ik OpenOffice 3.
> Aanvankelijk was ik daar best tevreden mee, tot ik deze week een paar
> presentaties moest aanmaken, die ik later moest tonen mbv MS Powerpoint.
> Zoals bv in deze draad
> <
> http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=15&t=11045&start=10&st=0&sk=t&sd=a&hilit=powerpoint+template
> >
> te lezen is, blijkt het in veel installaties zowat onmogelijk om een
> presentatie waarin een template is gebruikt, te saven als .ppt.  Dit
> maakt dus versie 3 voor mij onbruikbaar, omdat ik de beschikking heb
> over MS Office waarin ik achteraf een template aan een presentatie toe
> te voegen, en ik voor mijn presentaties toch echt wel van achtergronden
> e.d. gebruik moet maken.
>
>
> Ik heb (via Synaptic) OO 3.0 weer verwijderd en de met Ubuntu 8.04
> meegeleverde versie geherinstalleerd.
> In het toepassingenmenu verschijnen dan ook weer netjes de icoontjes,
> maar opstarten wil het programma niet meer.
> Enige suggestie waar ik fouten kan hebben gemaakt en hoe ik dat weer
> herstel?
>
> --
> Ann Van Roy
>
> http://www.annetanne.be
>
> --
> Ubuntu-NL mailing list
> Ubuntu-NL op lists.ubuntu.com
> Info/Uitschrijven: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-nl
>
-------------- next part --------------
Er is een HTML-bijlage verwijderd...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-nl/attachments/20081209/bd681e3d/attachment.htm