Onderwerp : Ubuntu

Auteur : dennis barten
E-mail : dennisb1978 op yahoo.com
Datum : Ma Feb 26 12:46:33 GMT 2007


Geachte heer,

In eerste instantie complimenten voor Ubuntu. Hoewel het wennen is na jarenlang Windows te hebben gebruikt, ziet het geheel er verzorgd en kwalitatief uit. Toch heb ik enkele vragen. Hopelijk kunt u deze beantwoorden:

* Ubuntu verkreeg ik tesamen met een nieuwe pc. Dit systeem werd geleverd na afsluiting van een mobiel abonnement. Informatique is het merk. Het geheel werd geleverd met twee CD-ROMS. Als ik deze twee schijfjes "ASROCK Intel Inside Series"  en "Sweex"  probeer te downloaden, geeft Ubuntu onbegrijpelijke mapjes en files weer, waar ik niets mee kan. Ik maak me zorgen over het niet kunnen installeren van deze inhoud; wat als mijn computer niet goed beveiligd is? Aan de andere kant krijg ik sterk de indruk dat Ubuntu al kant al klaar geleverd is op mijn computer. Firefox webbrowser en alle toepassingen waren al vanaf het eerste opstarten beschikbaar. Mijn vraag is: dien ik nog (basis)software te downloaden  (met de nadruk op virusscan e.d.) of hoef ik mij geen zorgen te maken? Als dit wel nodig is, hoe dien ik dit dan te doen?
* Momenteel probeer ik programma's als Skype en LimeWire te downloaden en op te slaan op mijn computer. Echter, Ubuntu zegt de software niet te kunnen installeren; de programma's zijn "niet geschikt." Hoe kan ik deze en andere programma's van het internet downloaden en correct installeren?

Bij voorbaat dank,

Dennis Barten
Dennisb1978 op yahoo.com
06-43554843


 		
---------------------------------
 Copy addresses and emails from any email account to Yahoo! Mail - quick, easy and free. Do it now...
-------------- next part --------------
Er is een HTML-bijlage verwijderd...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-nl/attachments/20070226/a4cca37a/attachment.htm