[ubuntu-my] Fwd: Cloud Computing Topic dan Malaysia Open Source Conference 2010

Mohd Suhalil conanslash at gmail.com
Wed Feb 10 03:26:09 GMT 2010


Maybe akan turut serta...confirmkan masa dan tempat..i will be there....

2010/2/9 Muhd Syazwan <jipang_menjerit at ubuntuseekers.com>

> rasa lepas raya cina boleh?
> kita buat hari minggu..
>
> Harith wrote:
> > menarik gak tu... boleh ja untuk labur sikit untuk dapatkan ilmu...
> >
> > --
> > Harith
> >
> >
> > 2010/2/6 Muhd Syazwan <jipang_menjerit at ubuntuseekers.com
> > <mailto:jipang_menjerit at ubuntuseekers.com>>
> >
> >     Kalau semua boleh bertandang dekat Johor, boleh buat bengkel..
> >     tempat dah ada, cuma participant je la :)
> >
> >     Harisfazillah Jamel wrote:
> >     > Lab tu boleh ada. Tapi kita kena kumpul duit sikit kerana lab
> >     pun kita
> >     > perlu bayar.
> >     > Mungkin saya boleh rundingkan harga yang berpatutan.
> >     >
> >     > 2010/2/6 Umarzuki Mochlis <umarzuki at gmail.com
> >     <mailto:umarzuki at gmail.com>>:
> >     >
> >     >> kalau takde kita buat macam study group pun ok juga, janji ada
> >     lab nak
> >     >> digunakan
> >     >>
> >     >> Pada 2010 Februari 6 10:14, Harisfazillah Jamel
> >     <linuxmalaysia at gmail.com <mailto:linuxmalaysia at gmail.com>>
> >     >> menulis:
> >     >>
> >     >>> Boleh cadangkan sesiapa yang pakar boleh kita jemput ker?
> >     >>>
> >     >>> 2010/2/6 Umarzuki Mochlis <umarzuki at gmail.com
> >     <mailto:umarzuki at gmail.com>>:
> >     >>>
> >     >>>> Ni menarik ni. Boleh marathon belajar 2 hari 1 malam dari
> >     sabtu sampai
> >     >>>> ahad
> >     >>>> Buat ramai-ramai baru senang nak troubleshoot, ada pemantau.
> >     Kalau
> >     >>>> belajar
> >     >>>> sendiri susah nak nampak kesalahan a.k.a. ego
> >     >>>>
> >     >>>> Pada 2010 Februari 6 09:44, Harisfazillah Jamel
> >     >>>> <linuxmalaysia at gmail.com <mailto:linuxmalaysia at gmail.com>>
> >     >>>> menulis:
> >     >>>>
> >     >>>>> Ubuntu-my kena buat satu hari bengkel untuk cloud dan
> >     bincang teknologi
> >     >>>>> ni.
> >     >>>>>
> >     >>>>> Apa kata kita rancangkan dalam bulan Mar ni.
> >     >>>>>
> >     >
> >     >
> >
> >
> >     --
> >     Ubuntu-my mailing list
> >     Ubuntu-my at lists.ubuntu.com <mailto:Ubuntu-my at lists.ubuntu.com>
> >     Modify settings or unsubscribe at:
> >     https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
> >
> >
>
>
> --
> Ubuntu-my mailing list
> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>



-- 
Best and Regards,

Mohd Suhalil Omar
System Engineer
HP Malaysia Sdn. Bhd.
H/P:0196683370
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-my/attachments/20100210/60d82f1c/attachment.htm 


More information about the Ubuntu-my mailing list