[ubuntu-my] Cadangan borang statistik

Muhammad Najmi Ahmad Zabidi najmi.zabidi at gmail.com
Mon Aug 23 02:35:33 BST 2010


pakai googledocs je...

2010/8/23 Muhd Syazwan <jipang_menjerit at ubuntuseekers.com>:
> memang nak buat 1 form + online pun
>
> yang itu contoh saje untuk LinuxVarsiti nanti
>
> suma sekarang tak pasti detail apa yang mau..
>
> sila la nyatakan
>
> On Mon, 2010-08-23 at 08:57 +0800, Faizul wrote:
>
> kenapa tak buat spreedsheet je ?
> senang isi form online. buat utk semua event berkaitan ubuntu.
> tak perlu banyak-banyak.
>
> 1 form untuk semua event.
>
> 2010/8/23 Muhd Syazwan <jipang_menjerit at ubuntuseekers.com>
>
> salam kepada semua
>
> saya nak cadangkan penggunaan borang statistik terutama masa give-away
> free cds. sepatutnya hari tu buat di Ham Fiest, cuma saya lewat buat
> borang (tak tau la kalau piju ada buat simpanan sendiri).
>
> jadi ingat nak standardkan perkara ni. contoh seperti yang saya
> attachkan, cuma ini untuk linux varsiti. tujuan adalah untuk mendapat
> feedback dan update selain mendapat statistik pengguna.
>
> ada yang menyokong?
>
> --
> Ubuntu-my mailing list
> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>
>
>
>
> --
> 73 de 9W2PJU
>
> http://9w2pju.blogspot.com
>
>
>
> --
> Ubuntu-my mailing list
> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>
>



More information about the Ubuntu-my mailing list