[ubuntu-my] Wiki ubuntu-my

Mohd Faizul Bin Zulkipli gunbladeiv at gmail.com
Thu Mar 19 12:21:21 GMT 2009


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1
 
Umarzuki Mochlis wrote:
>
>
> 2009/3/19 ApOgEE <jerungkun at gmail.com <mailto:jerungkun at gmail.com>>
>
>
> silalah update wiki tersebut...
>
> kepada yang register awal masa aku tengah edit default language
> tadi, korang mungkin nampak link kat atas tu semua bahasa inggeris
> bila korang dah login dan kembali ke bahasa melayu bila korang
> logout.
>
> cara nak atasinya adalah pergi kat Preferences atau Keutamaan Saya,
> tukarkan language anda ke 'ms' dan save.
>
> sekian terima kasih.. selamat mewikikan diri... nanti aku ejas lagi
> dia punya skin kasi cantik...
>
>
> moinmoin wiki ada ke tag <code lang= > ? sedap sikit mata memandang
> masa baca contoh kod.
>
>
>
> [snipped]
>
>
>
>
> -- Regards,
>
> Umarzuki Mochlis http://gameornot.net
saya dah edit utk tambah code.  kalau nak tambah artikel yang ada
code, sila <code>dalam ni code anda</code>.  nanti akan ada bckground
color dan dotted padding.  harap maklum
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.3 (MingW32)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org
 
iD8DBQFJwjjBx3acz6U9C+sRAseLAJ0T/FKGpPpfd/18uz4GtUN0HzBcsgCeLrwP
Mufy0joXGbsylhaxdhWy4MY=
=4+d/
-----END PGP SIGNATURE-----




More information about the Ubuntu-my mailing list