[ubuntu-my] Cadangan Ubuntu Meetup di Kolej Poly-Tech MARA Kuala Lumpur, Cheras

Mohammad Hafiz mypapit - 9w2wtf mypapit at gmail.com
Sat Aug 9 03:22:30 BST 2008


boleh je, tengah tunggu confirmation zharif pasal time/date/venue

2008/8/8 Tho Man <shuhaimie at gmail.com>

> ingat nak join gak...beginner bleh join ke??
>
> 2008/8/8 Ruhaizad Daud <drizad at gmail.com>
>
>> ish... takyah le study2... macam nak exam pulak. just datang dan enjoy the
>> meetup.
>>
>>
>> 2008/8/8 Azuan Ahmad <example010 at gmail.com>
>>
>>> Terima kasih sokongan padu anda semua.. saya akan cube datang menghadikan
>>> diri.. asalkan tarikh dia sesuai.. ape yg selalu dilakukan mase meetup..
>>> saye nak buat study sikit, jadi taklah hanya jadi sleeping partner mase
>>> meetup..
>>>
>>> 2008/8/8 Mohammad Hafiz mypapit - 9w2wtf <mypapit at gmail.com>
>>>
>>> Azuan, join saja.. untuk mengembangkan loco Ubuntu di Malaysia juga,
>>>>
>>>>  biasanya terdapat ramai newbie di meetup, saya pun berasakan saya
>>>> sebagai newbie juga, jadi sama samalah kita berbincang dan belajar.
>>>>
>>>> 2008/8/7 Azuan Ahmad <example010 at gmail.com>
>>>>
>>>>> Cadangan yg hebat.. Tapi, adekah meetup ni boleh disertai oleh newbies
>>>>> mcm saye.. saye segan gak ngan otai2 ubuntu ni..
>>>>>
>>>>>
>>>>> 2008/8/7 Andy Goh <hantuvii at gmail.com>
>>>>>
>>>>> Sounds like an interesting idea.
>>>>>>
>>>>>> I hope I will be able to make it this time, depending on the date, and
>>>>>> whether if I will be in KL.
>>>>>>
>>>>>> Regards,
>>>>>> Andy Goh
>>>>>> hantuvii at gmail.com
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> 2008/8/7 Mohammad Hafiz mypapit - 9w2wtf <mypapit at gmail.com>
>>>>>>
>>>>>>> cadangan baik, kalau boleh sila berikan cadangan masa dan tarikh yang
>>>>>>> besesuaian untuk meetup tersebut dan topik/theme yang akan diperbincangkan.
>>>>>>>
>>>>>>> 2008/8/7 Mr Zharif <mohamadzharif at gmail.com>
>>>>>>>
>>>>>>>> Salam,
>>>>>>>>
>>>>>>>> Saya mempunyai cadangan untuk Ubuntu meetup yang seterusnya.
>>>>>>>> Cadangan untuk mengadakan meetup di Kolej Poly-Tech MARA Kuala Lumpur
>>>>>>>> (Cheras). Sebenarnya saya dan rakan-rakan kelas BSC (hons) in Computer
>>>>>>>> Science kena buat & run satu community event untuk di evaluate dalam subjek
>>>>>>>> professional skills and group project.. So, after bincang2, kami dah decide
>>>>>>>> untuk buat Ubuntu meetup di kolej kami. Mungkin buat selepas raya.. Segala
>>>>>>>> bajet pon kami boleh uruskan.. So saya nak tanya pendapat mengenai hal ni
>>>>>>>> kepada semua ahli-ahli Ubuntu-my.. Kami perlukan respon secepat yang boleh..
>>>>>>>> Jika semua ahli terima cadangan ni, diharap dapat buat perjumpaan dgn
>>>>>>>> segera..
>>>>>>>>
>>>>>>>> Teirma kasih..
>>>>>>>>
>>>>>>>> --
>>>>>>>> Ubuntu-my mailing list
>>>>>>>> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
>>>>>>>> Modify settings or unsubscribe at:
>>>>>>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> --
>>>>>>> something real at :
>>>>>>> Blog : http://blog.mypapit.net
>>>>>>> Website : http://mypapit.net
>>>>>>>
>>>>>>> Callsign : 9W2WTF
>>>>>>>
>>>>>>> project pages:
>>>>>>> http://freshmeat.net/users/papit01
>>>>>>> http://sf.net/users/papit01
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> --
>>>>>>> Ubuntu-my mailing list
>>>>>>> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
>>>>>>> Modify settings or unsubscribe at:
>>>>>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> Ubuntu-my mailing list
>>>>>> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
>>>>>> Modify settings or unsubscribe at:
>>>>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Azuan Ahmad's email
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Ubuntu-my mailing list
>>>>> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
>>>>> Modify settings or unsubscribe at:
>>>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> something real at :
>>>> Blog : http://blog.mypapit.net
>>>> Website : http://mypapit.net
>>>>
>>>> Callsign : 9W2WTF
>>>>
>>>> project pages:
>>>> http://freshmeat.net/users/papit01
>>>> http://sf.net/users/papit01
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Ubuntu-my mailing list
>>>> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
>>>> Modify settings or unsubscribe at:
>>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Azuan Ahmad's email
>>>
>>> --
>>> Ubuntu-my mailing list
>>> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
>>> Modify settings or unsubscribe at:
>>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> Subscribe to our newsletter!
>> http://www.mount-kinabalu-borneo.com/phplist/?p=subscribe&id=1
>>
>>
>> --
>> Ubuntu-my mailing list
>> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
>> Modify settings or unsubscribe at:
>> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>>
>>
>
>
> --
> Every Day Is A Good Day
>
> --
> Ubuntu-my mailing list
> Ubuntu-my at lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-my
>
>


-- 
something real at :
Blog : http://blog.mypapit.net
Website : http://mypapit.net

Callsign : 9W2WTF

project pages:
http://freshmeat.net/users/papit01
http://sf.net/users/papit01
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-my/attachments/20080809/113f33a8/attachment-0001.htm 


More information about the Ubuntu-my mailing list