[Bug 1916469] Re: Apps don't use Wayland by default

corrado venturini 1916469 at bugs.launchpad.net
Wed Jun 16 14:49:38 UTC 2021


On my PC I have 6 partitions with different Ubuntu releases (with or without proposed) and Firefox behaves differently
Ubuntu                        	        89.0.1    	91.0a1
x2-impish-0615 	5.11.0-18-generic	wayland  	xwayland
x3-groovy	5.8.0-55-generic	xwayland	xwayland
x4-focal	5.8.0-55-generic	xwayland	xwayland
x5-hippo-x	5.11.0-18-generic	wayland  	xwayland
x6-impish-0501	5.11.0-18-generic	wayland 	xwayland
x7-hippo	5.11.0-18-generic	wayland		xwayland
My hardware: 
corrado at corrado-x2-ii-0615:~$ inxi -CG
CPU:
  Info: Dual Core model: Intel Core i3-7100 bits: 64 type: MT MCP 
  L2 cache: 3 MiB 
  Speed: 800 MHz min/max: 800/3900 MHz Core speeds (MHz): 1: 800 2: 800 
  3: 800 4: 800 
Graphics:
  Device-1: Intel HD Graphics 630 driver: i915 v: kernel 
  Device-2: ARC USB 2.0 Camera type: USB driver: uvcvideo 
  Display: wayland server: X.Org 1.21.1.1 driver: loaded: i915 
  note: n/a (using device driver) resolution: 1920x1080~60Hz 
  OpenGL: renderer: Mesa Intel HD Graphics 630 (KBL GT2) v: 4.6 Mesa 21.1.0 
corrado at corrado-x2-ii-0615:~$

-- 
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to firefox in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1916469

Title:
  Apps don't use Wayland by default

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/firefox/+bug/1916469/+subscriptions



More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list