[Bug 1829655] Re: web pages are not loading and showing up with error "server not found" when connected to wifi

Seth Arnold 1829655 at bugs.launchpad.net
Mon May 20 22:48:28 UTC 2019


Hello, it looked like you had some problems connecting to wifi -- and
perhaps other hardware problems as well. I hope this helps:

[ 2164.414923] wlp1s0: deauthenticating from 26:0d:65:1e:76:1d by local choice (Reason: 3=DEAUTH_LEAVING)
[ 2164.541523] wlp1s0: authenticate with 5c:99:60:97:1a:d0
[ 2164.546685] wlp1s0: send auth to 5c:99:60:97:1a:d0 (try 1/3)
[ 2164.549965] wlp1s0: authenticated
[ 2164.556084] wlp1s0: associate with 5c:99:60:97:1a:d0 (try 1/3)
[ 2164.560253] wlp1s0: RX AssocResp from 5c:99:60:97:1a:d0 (capab=0x411 status=0 aid=1)
[ 2164.562377] wlp1s0: associated
[ 2297.562542] pcieport 0000:00:1c.0: AER: Corrected error received: 0000:00:1c.0
[ 2297.562554] pcieport 0000:00:1c.0: PCIe Bus Error: severity=Corrected, type=Physical Layer, (Receiver ID)
[ 2297.562564] pcieport 0000:00:1c.0:   device [8086:9d14] error status/mask=00000001/00002000
[ 2297.562572] pcieport 0000:00:1c.0:    [ 0] Receiver Error         (First)
[ 2379.359481] ACPI Error: Cannot release Mutex [PATM], not acquired (20180531/exmutex-359)
[ 2379.359506] No Local Variables are initialized for Method [_Q66]
[ 2379.359511] No Arguments are initialized for method [_Q66]
[ 2379.359516] ACPI Error: Method parse/execution failed \_SB.PCI0.LPCB.ECDV._Q66, AE_AML_MUTEX_NOT_ACQUIRED (20180531/psparse-516)
[ 2479.371981] wlp1s0: deauthenticating from 5c:99:60:97:1a:d0 by local choice (Reason: 3=DEAUTH_LEAVING)
[ 2479.507812] wlp1s0: authenticate with 26:0d:65:1e:76:1d
[ 2479.512234] wlp1s0: send auth to 26:0d:65:1e:76:1d (try 1/3)
[ 2479.517885] wlp1s0: authenticated
[ 2479.520215] wlp1s0: associate with 26:0d:65:1e:76:1d (try 1/3)
[ 2479.533060] wlp1s0: RX AssocResp from 26:0d:65:1e:76:1d (capab=0x431 status=0 aid=1)
[ 2479.536553] wlp1s0: associated
[ 2522.681743] wlp1s0: deauthenticating from 26:0d:65:1e:76:1d by local choice (Reason: 3=DEAUTH_LEAVING)
[ 2522.809107] wlp1s0: authenticate with 5c:99:60:97:1a:d0
[ 2522.813864] wlp1s0: send auth to 5c:99:60:97:1a:d0 (try 1/3)
[ 2522.817755] wlp1s0: authenticated
[ 2522.820144] wlp1s0: associate with 5c:99:60:97:1a:d0 (try 1/3)
[ 2522.824192] wlp1s0: RX AssocResp from 5c:99:60:97:1a:d0 (capab=0x411 status=0 aid=1)
[ 2522.826018] wlp1s0: associated
[ 2717.880069] wlp1s0: deauthenticating from 5c:99:60:97:1a:d0 by local choice (Reason: 3=DEAUTH_LEAVING)
[ 2717.908924] wlp1s0: authenticate with 26:0d:65:1e:76:1d
[ 2717.912723] wlp1s0: send auth to 26:0d:65:1e:76:1d (try 1/3)
[ 2717.916517] wlp1s0: authenticated
[ 2717.920089] wlp1s0: associate with 26:0d:65:1e:76:1d (try 1/3)
[ 2717.926439] wlp1s0: RX AssocResp from 26:0d:65:1e:76:1d (capab=0x431 status=0 aid=1)
[ 2717.931564] wlp1s0: associated
[ 2767.989594] wlp1s0: deauthenticating from 26:0d:65:1e:76:1d by local choice (Reason: 3=DEAUTH_LEAVING)
[ 2772.205542] wlp1s0: authenticate with 5c:99:60:97:1a:d0
[ 2772.209731] wlp1s0: send auth to 5c:99:60:97:1a:d0 (try 1/3)
[ 2772.220085] wlp1s0: authenticated
[ 2772.224303] wlp1s0: associate with 5c:99:60:97:1a:d0 (try 1/3)
[ 2772.228441] wlp1s0: RX AssocResp from 5c:99:60:97:1a:d0 (capab=0x411 status=0 aid=1)
[ 2772.230047] wlp1s0: associated
[ 2875.097215] pcieport 0000:00:1c.0: AER: Corrected error received: 0000:00:1c.0
[ 2875.097226] pcieport 0000:00:1c.0: PCIe Bus Error: severity=Corrected, type=Physical Layer, (Receiver ID)
[ 2875.097237] pcieport 0000:00:1c.0:   device [8086:9d14] error status/mask=00000001/00002000
[ 2875.097244] pcieport 0000:00:1c.0:    [ 0] Receiver Error         (First)

Thanks

-- 
You received this bug notification because you are a member of Mozilla
Bugs, which is subscribed to firefox in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1829655

Title:
  web pages are not loading and showing up with error "server not found"
  when connected to wifi

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/firefox/+bug/1829655/+subscriptions



More information about the Ubuntu-mozillateam-bugs mailing list